Oprettet 18. september 2022

Labrador Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7500 kr.
Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. november 2022
Placering
Placering
9700 Brønderslev
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores dejlige hund Molly har fået sit første kuld hvalpe - 1 tæve og 7 hanner, alle sorte. De er født den 7/9 og alle stortrives.

Moren, Molly er en sort labrador, som bor i byen og er vant til at gå frit ude i haven. Hun er meget lydig og har et godmodigt sind. Molly er en skøn og rar familiehund, som er meget børnevenlig. Molly bruges derudover meget til jagt og jagttræning, hvor hun gør det rigtig godt - hun kan apportere alt på land og i vand.

Faren, Spike, er en også en sort labrador. Spike bor på landet, hvor han går frit hele dagen. Han er en kærlig hund, som også er vant til børn. Spike bruges også en del til jagt og jagttræning. Spike er far til flere kuld med rigtig gode tilbagemeldinger.

Hvalpene er født i en fødekasse i gode omgivelser. Her er der direkte udgang til en løbegård i haven. Når hvalpene er 8 uger gamle, og klar til at få et nyt hjem, vil de være vant til trygge og kærlige rammer samt børn og støj heraf.

Hvalpene er klar til nye hjem i uge 44. Alle hvalpe leveres dyrlægekontrolleret, vaccineret, chippet og behandlet mod orm af to omgange.

Pris 7500 kr.
Man er velkommen til at komme og se hvalpene.
Ved interesse, skriv eller ring

/
1 tæve og 2 hanner er reserveret

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Labrador Retriever 6.000. kr.

Labrador, hund, 8 mdr.

Gul labrador hanhund, Renlig. Uden stamtavle, med sundhedsbog. Ring til John . telefon <b>Oplysninger:</b> Racer: Labrador Alder: 8 mdr. Type: Hund

Alder 8 mdr.
8740 Brædstrup

Labrador Retriever 8.000. kr.

Formel1 Labrador , hvalpe, 3 uger , salgklar 21/4-23

Vores Abby født 8 formel 1 Labrador hvalpe d. 24/2-23, der er 2 gul tæver, 1 gul han, 3 sort tæver, 2 sort hanner. De er flyttet klar fra d. 21/4-23. Kan besøges nu og reserveres ved betaling af halv...

Alder 3 uger
7760 Hurup Thy

Labrador Retriever 2000 kr.

Labrador Retriever

1 skønne hanne tilbage . De er blevet chippet og vaccineret og sundhedstjekket. Alle 7 hvalpe i kuldet er sunde og raske, uden bemærkninger fra dyrlægen. Hvalpene er født og opvokset i stuen/udestuen...

Alder 4 mdr.
4300 Holbæk