Oprettet 28. august 2022

Samojede, hvalpe, 1 uge , salgklar 12. november





Race
Race
Samojedhund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7830 Vinderup



Annoncebeskrivelse

Vores smukke og kærlige samojeder har fået hvalpe. Faren er høj og flot, selskabelig og gør ikke. Moren er super lækker, intelligent, godhjertet og en rigtig charme nusserpige. Hvalpene vil blive rigtig gode familie hunde. Dygtige til at træne med og glade for masser af aktivitet som gå- og løbeture. Begge forældre er rene samojeder. Moren har stamtavle, og ved første besøg vil I se deres registreringsattester, samt morens stamtavle fra DKK.
Hvalpene bliver født ca. den 7 September på terrassen ved køkkenet og vil ofte være i vores store have med bede m. m. De vil blive godt socialiseret med andre mennesker og hunde, og inden de flytter hjemmefra, vil de være vænnet til at køre i bil, bl. a. ud til strand, skov og hundeskov. De vil også få renlighedstræning og alm. træning. Vi bor i en by lige ud til vejen, hvor en del forbipasserende og afbræk fra biler, kan høres + naboer. Flere gange dagligt bliver hvalpene håndteret og vi tilstræber stabile og kærlige rammer for deres opvækst. Med herfra vil de have:
Kendte genstande som tæppe, godbidder, tyggeben og legetøj. Sele og line
1,5 kg foder: Royal Canin Starter.
Mappe med gode råd, vejledning, billeder og data.
Af dyrlægen får hvalpene ormebehandlinger, sundhedseftersyn, chip, vaccination og registrering i Dansk hunderegister. Ring eller skriv på. telefon for at høre mere eller aftale tid for at se hvalpene. Depositum ved reservation er 2500,-. Beløbet tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Det er vigtigt for os, at du/I har sat jer godt ind i Racen, og er opmærksomme på, hvad du/I har mulighed for at tilbyde jeres nye familiemedlem.

Oplysninger:
Racer: Samojede
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 12. november

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;