Oprettet 28. august 2022

Goldendoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 20.10.22





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4293 Dianalund



Annoncebeskrivelse

Lækre goldendoodles salgsklar til efterårsferien. Vi er så heldige at have fået 8 dejlige hvalpe. Mor er en smuk gylden golden retriever og far er en flot abrikosfarvet kongepuddel. Begge forældre er meget kælne familiehunde med top stamtavler. Hvalpene er et hyggeligt stueopdræt, og hvalpene er derfor vant til hjemmets mange lyde. De bliver gennemnusset af både voksne og børn hver dag. Vi har også en anden hund, kat og kælegrise, så hvalpene får en bred socialisering. Der er både drenge og piger i kuldet. Forventet vægt ca. 20-25 kg. Ved afrejse har de fået ormekur, vaccination, chip og sundhedstjek af dyrelæge. Der medfølger et tæppe, som dufter af mor og søskende, samt foder til de første dage.
I får en fantastisk kærlig familiehund, som er loyal, tålmodig og legesyg, og som ikke fælder meget. Der kræves 3000 kr. i depositum, som ikke refunderes ved afbestilling. Resterende beløb betales ved afhentning.
Kontakt os meget gerne ved spørgsmål og interesse for de skønne hvalpe. Skal man på efterårsferie og ønsker afhentning senere, så finder vi ud af det.


Racer: Goldendoodle
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 20.10.22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;