Oprettet 20. august 2022

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. oktober 2022
Placering
Placering
6920 Videbæk
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Brune labradorhvalpe af den gammeldags type til salg. Begge forældre har DKK stambog - basis plus.
Begge forældre har et højt HD index. Faren : 116, Moren 113.
Hvalpenes far er Loldrup Loving Labs Downunder Dylan.
Dylan er en fantastisk hanhund, kraftig og mentalt stærk med et pleasende sind. Han er alsidig i al slags terræn og bruges som apportør på jagt, og stabil i sporarbejde. Dylan er efter sunde forældre og hans far er fra New Zealand med Canadiske og amerikanske linier efter højtpræmierede hunde af udstillingslinier.
Hvalpenes mor er Nala (Stella).
Nala er en rigtig god familiehund, vokset op sammen med vores børnebørn - let at dressere. Vi har hele tiden gået på diverse lydigheds - apporterings kurser. Hun har bestået lydighed med max point - i vores lokale jagtforening. Vi har også jævnligt trænet sammen med andre labrador-retriever. Nala er en dygtig apportør med en god næse.

Vi bor på en lille ejendom på landet - så hvalpene har mulighed for mange oplevelser i det daglige. De er født inde i stuehuset og er indenfor de første 4 uger, hvorefter vi laver en løbegård til dem udenfor.
Vi gør meget ud af socialisering og miljøtræning - vi gør, hvad vi kan, for at ruste dem så godt som muligt til deres fremtidige fammilieliv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;