Oprettet 15. august 2022

Staffordshire Bull Terrier





Race
Race
Staffordshire Bull Terrier
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Tigerstribet
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. august 2022
Placering
Placering
3760 Gudhjem
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Zapp er til salg og bosat på Bornholm. Han er fra d.21.05.20. Vægt ukendt men nok mellem 45-50 kg. Sidste dyrlæge besøg med vac. Samt tjek d.19.10.21 og alt i fineste orden.
Fodring dagligt er barf. ca.700g om dagen. Hvor han er mindre vild med lam. (Andre godbidder til tider) Han hader vand men acceptere da at komme i bad. Kan simpelthen ikke få ham ud i vand på strand eller sø.
Vi må desværre erkende vi har kastet os ud i noget vi ikke har rigtig styr på. Han kan alle de grundliggende kommandoer som sid - læg dig - giv poto med begge - high five med begge samt kysse. Han er vokset op med vores kastrerede han chihuahua på 11 år i dag og de er glade for hinanden men Zapp har det meget stramt med andre hunde specielt hanner. Han viser et temperament vi ikke kan få af ham. Udover det trækker han som bare f..... på vores gåture som vi heller ikke formår at fra ligge ham på tros af kort snor - gå den anden vej samt forskellige seler osv. Ødelæggelse af div. ting har han ikke gjort de sidste 6 mdr. Han er verdens skønneste og kærlige hund dog er han meget over beskyttende. Og han er ikke fan af at være alene hjemme i mange timer. (Han kan sagtens være hjemme en alm. arbejdsdag) Nytårs aftens bliver han en bangebuks da alt de knald ikke er ham. Han elsker at være tæt med en hvilken vil sige putte lige gyldigt hvor det er. (Hvis han fik lov at sidde på skød gjorde han gerne dette også) Han tåler ikke pjatte lege imellem mennesker. Og desværre fik han "smagt" på min veninde for kort tid tiden da vi fjollede. (Hun er okay med 4 hakker i armen og lidt blå mærker) så derfor skal han ud til nogen der kender til racen og uden børn gerne med meget plads han kan boltre sig på da han elsker at grave og gerne efter rotter hvis han finder sådan et hul i skoven. Vi må desværre bare erkende vi ikke kan vare tage den korrekte opdragelse af ham og ønsker kun ham de bedste liv da vi holder utrolig meget af ham og vi nok kastede os ud i noget vi ikke helt vidste hvad var og indebar på tros af jeg altid har haft hunde store som små. Bare ikke en han muskelhund. Hvis du tænker dette er en hund for dig og du ved hvad du har at gøre med og kan tilbyde ham et godt liv så kontakt mig gerne.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;