Oprettet 14. august 2022

Fransk bulldog , hvalpe, 4 uger , salgklar 9-9 2022





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
8740 Brædstrup



Annoncebeskrivelse

Jeg har årelang erfaring med opdræt af hvalpe og jeg ligger alt min energi og hele min sjæl i at hvalpene skal have de bedst mulig betingelser. Jeg går hjemme og er sammen med hvalpene hele dagen.
Det er meget afgørende for en hunds liv at den har haft en god start på livet og i de 8 uger hvalpene er her hos mig og deres mor og far, vil de lærer alle de basale ting som fx høje lyde, støvsugeren mm.
Jeg træner renlighed og ro med hvalpene og i får en hvalp det er socialiseret og vel balanceret og fuld af tillid og kærlighed. Der er ca 5% border terrie i hvalpene, for at give en lidt længere snude, og generelt mere sundhed end hvad franske bulldogs ellers er kendt for. Men stadig får man det smukke udseende og den skønne personlighed.
Jeg har lavet to kuld tidligere med samme forældre og ALLE hvalpe er sunde og sygdomsfri. Og ikke mindst har de gode sind, er super kærlige og trygge og robuste hunde. Min tæve er en super lækker fransk bulldog, på 14 kg,. med en lidt længere snude, mere højde og sund ryg. Hun er meget stærk og har et kærligt sind. Hun er en utrolig god mor for sine hvalpe og har klaret alt til perfektion.
Min han er blå. fransk bulldog. Han vejer 16 kg, er meget muskuløs og har en rigtig god snude. Når i henter jeres hvalp har den fået ormekur, er sundheds tjekket, chippet, vaccineret og registreret i dansk hunderegister.
Der medfølger foder til de første dage og et lille tæppe der dufter af mor og søskende, som hjælper hvalpen til at finde tryghed i de nye omgivelser.
Jeg ønsker at finde familier der har sat sig ind i hvad det vil sige at anskaffe sig en hund og som har den fornødne tid og tålmodighed.
Jeg står altid til rådighed hvis i har spørgsmål ang jeres hvalp, nu og i fremtiden, og håber vi kan holde kontakten så jeg kan følge hundes liv. 2 tæver pris 14.000kr
6 hanner pris 12.000kr. Depositum 2000kr gives ikke retur ved fortrydelse . Kun seriøse henvendelser. Prisen er faste.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 9-9 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;