Oprettet 9. august 2022

Blanding, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8420 Knebel



Annoncebeskrivelse

Navn: Mini Max
Køn: dreng
Født: dec 2020
Størrelse: 7 kilo
Neutraliseret: ja
I dk siden februar 2022, oprindeligt fra Bosnien
Vaccineret, chippet og har pas. Lille Mini Max søger et nyt kærligt hjem, da hans nuværende store familie desværre er for overvældende for ham.
De har derfor i kærlighed til ham og hans bedste, besluttet at han skal i et nyt og roligt hjem. Mini Max er en sød og kærlig lille fyr. Han elsker at være alene med især sin hundefar og få al opmærksomheden.
I nuværende hjem bor han med flere børn og andre hunde og katte.
Der er derfor mange at holde styr på, og mange “konkurrenter” til opmærksomheden.
Mini Max har vedtaget at hundefar er hans, hvilket giver gnidninger overfor de andre hunde i familien. Mini Max søger derfor et hjem som enehund. Der må evt gerne være en kat, da han er vant til katte.
Hjemmet skal være uden børn, og det ideelle hjem kunne være hos en enlig moden person. Der skal i kommende hjem være ro og forståelse for at han skal bruge tid til ny tilknytning, samt at selvom han nyder nus og hygge, så kan han sige fra og ønske alenetid. Selvom Mini Max er lille, så er der fuld fart over feltet. Han elsker at spæne rundt haven, samt gode gåture i naturen.
Det er derfor vigtigt at dette også er muligt i nyt hjem. Mini Max er ikke glad for at dele hverken mad eller legetøj med de andre hunde. Dette bør dog ikke blive et problem i nyt hjem som enehund. Mini Max søger en ny hundefar eller mor som har erfaring med hund, og gerne mindre hunde, da han har en typisk “lille hund” personlighed. Mini Max kan efter aftale besøges ved 8420 Knebel.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;