Oprettet 3. august 2022

Racetypiske Golden retriever hvalpe med stamtavle





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Gylden
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. september 2022
Placering
Placering
7700 Thisted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Alba fødte den 16. Juli 8 lækre hvalpe, 4 hanner og 4 tæver. Hvalpene er efter sunde racetypiske forældre, begge med et fantastisk sind. Far "Crack of dawn new quest- kaldet Nemo" samt mor "Emily- kaldet Alba" er begge fri for øjensygdommene prcd, GR-PRA2, GR-PRA1, dermed kan ingen af hvalpene udvikle disse sygdomme. Forædrenes sundhedsmæssige match gør også, at ingen af hvalpene vil udvikle skælsygdommen ichthyosis. Både Alba og Nemo har AD:0 og HD:A, de er dermed fri for hofte- og albuedysplasi.
Begge forældre besidder et tillidsfuldt, imødekommende og venligt temperament.

Nemo/far er dansk udstillingschampion og har bestået Dansk retriever klubs brugsprøve.
Alba/mor er en dejlig familiehund som bliver brugt til forskellige slags "for sjov" træning, som lydighed og agility.
Man får derfor en hvalp med et ønskværdigt temperament, som vil blive en fantastisk makker både på træningsbanen, i sofaen og på skovture.

Hvalpene vokser op inde i huset sammen med hele familien, samt de to andre golden retrivere i huset og katten Garfield. Da vi bor ude på landet, vil de også have mødt vores får og heste inden de flytter hjemmefra, således de bliver præget på dyr i alle størrelser og former.
Inden hvalpene flytter hjemmefra vil de være påbegyndt miljø og renlighedstræning. Det vil sige, at de bliver præsenteret for alle dagligdagens lyde som støvsuger, køretøjer, døre der smækker osv. De vil også blive lydtrænet i fyrværkeri, så man også har en harmonisk hund omkring nytår. De kommer med på deres første køreturer og bliver præsenteret for både byen, skoven og stranden. De vil i starten blive vænnet til at tisse på aviser, som undervejs bliver rykket udenfor, således det bliver en naturlighed for dem at besørge udendørs. De er selvfølgelig ikke 100% renlighed efter de 8 uger.
De vil blive socialiseret på mennesker i alle aldre og størrelser.

Hvalpene vil være chippet, sundhedstjekket, vaccineret samt have fået ormekur inden de flytter hjemmefra. Der medfølger en hvalpemappe med billeder fra den første tid, vægtkurve for den enkelte hvalp og hele kuldet samlet og diverse råd og vejledning i alt fra fodring, den første tid i hjemmet, socialisering, søvn samt træning og motion. Der vil også medfølge en hvalpepakke med bla. tæppe og bamse som dufter af Alba og de andre hvalpe, så der er en tryghed for hvalpen den første tid.

1 hanhund tilbage.

Følg med i hvalpens liv på vores facebookside THYbogården.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;