Oprettet 3. august 2022

Racetypiske Golden retriever hvalpe med stamtavle

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 13000 kr.
Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Gylden/Hvid
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. september 2022
Placering
Placering
7700 Thisted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Alba fødte den 16. Juli 8 lækre hvalpe, 4 hanner og 4 tæver. Hvalpene er efter sunde racetypiske forældre, begge med et fantastisk sind. Far "Crack of dawn new quest- kaldet Nemo" samt mor "Emily- kaldet Alba" er begge fri for øjensygdommene prcd, GR-PRA2, GR-PRA1, dermed kan ingen af hvalpene udvikle disse sygdomme. Forædrenes sundhedsmæssige match gør også, at ingen af hvalpene vil udvikle skælsygdommen ichthyosis. Både Alba og Nemo har AD:0 og HD:A, de er dermed fri for hofte- og albuedysplasi.
Begge forældre besidder et tillidsfuldt, imødekommende og venligt temperament.

Nemo/far er dansk udstillingschampion og har bestået Dansk retriever klubs brugsprøve.
Alba/mor er en dejlig familiehund som bliver brugt til forskellige slags "for sjov" træning, som lydighed og agility.
Man får derfor en hvalp med et ønskværdigt temperament, som vil blive en fantastisk makker både på træningsbanen, i sofaen og på skovture.

Hvalpene vokser op inde i huset sammen med hele familien, samt de to andre golden retrivere i huset og katten Garfield. Da vi bor ude på landet, vil de også have mødt vores får og heste inden de flytter hjemmefra, således de bliver præget på dyr i alle størrelser og former.
Inden hvalpene flytter hjemmefra vil de være påbegyndt miljø og renlighedstræning. Det vil sige, at de bliver præsenteret for alle dagligdagens lyde som støvsuger, køretøjer, døre der smækker osv. De vil også blive lydtrænet i fyrværkeri, så man også har en harmonisk hund omkring nytår. De kommer med på deres første køreturer og bliver præsenteret for både byen, skoven og stranden. De vil i starten blive vænnet til at tisse på aviser, som undervejs bliver rykket udenfor, således det bliver en naturlighed for dem at besørge udendørs. De er selvfølgelig ikke 100% renlighed efter de 8 uger.
De vil blive socialiseret på mennesker i alle aldre og størrelser.

Hvalpene vil være chippet, sundhedstjekket, vaccineret samt have fået ormekur inden de flytter hjemmefra. Der medfølger en hvalpemappe med billeder fra den første tid, vægtkurve for den enkelte hvalp og hele kuldet samlet og diverse råd og vejledning i alt fra fodring, den første tid i hjemmet, socialisering, søvn samt træning og motion. Der vil også medfølge en hvalpepakke med bla. tæppe og bamse som dufter af Alba og de andre hvalpe, så der er en tryghed for hvalpen den første tid.


Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Golden Retriever 3800 kr.

Golden Retriever

Milo befinder sig i Vojens sønder Jylland hvor han kan besøges efter aftale. Milo, den smukkeste hanhund som tror han er en lille skødehund. Han vil blot have en familie som vil give ham kærlighed...

Alder 12 mdr.
3300 Golden

Golden Retriever 12.000. kr.

Golden retriever , hvalpe, 2 uger , salgklar 16 september

Danmarks dejligste Golden retriever hvalpe til salg. Vores Molly fødte for 1,5 uge siden 9 skønne hvalpe - 6 tæver og 3 hanner :-). Molly er en 2 årig lys og forholdsvis lille goldenretriever og far H...

Alder 2 uger
8355 Solbjerg

Golden Retriever 12.500. kr.

Golden Retriever, hvalpe, 8 uger , salgklar 31/7

Golden retriever hvalpe MED stamtavle. Kennelnavn : Kennels Lillevangs i sdr. nissum 9 hvalpe 4 hanhunde 6 hunhunde med nogle virkelig flotte stamtavler. Fantastiske familie hunde med det mest fantast...

Alder 8 uger
6990 Ulfborg