Oprettet 3. august 2022

Blandingshund, hvalpe, 8 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
8 mdr.
Placering
Placering
4600 Køge



Annoncebeskrivelse

Sofus er en hvalp på ca 8 mdr, og bor lige nu hos sin familie i Køge. På grund af private omstændigheder er Sofus til omplacering hurtigst muligt. Sofus søger en ny familie, der har tiden, lysten, tålmodighed og forståelse for ham. Sofus kom til Danmark for 3-4 måneder siden. Han har nu været i 2 hjem indenfor meget kort tid, hvorfor vi beder eventuelle interesserede i at overveje det en ekstra gang. Sofus og hans søskende blev fundet, da de var meget små, efterladt på gaden i en papkasse uden deres mor, og de blev herefter bragt til Team Lanas shelter i Bulgarien, hvor de har kunne vokse sig store og stærke. Af denne grund kender vi intet til race(r), da vi ikke kender hvalpenes ophav.
Sofus andre søskende er adopteret og stortrives hos deres familier i Danmark.
Nu mangler Sofus blot at finde sit 4-ever hjem og familie, som han kan kaste sin kærlighed over.
Sofus ville kunne passe ind i mange forskellige bolig -og familieformer. Han ville kunne trives med og uden børn.
Han er bare en helt almindelig hvalp på 8-9 mdr. med krudt i måsen, som elsker kontakt samt at socialisere med hunde såvel som mennesker.
Han er sød, kærlig, og fyldt med energi og nysgerrighed på livet; og som hvalpe er flest.
Han kræver tid, ro, tålmodighed og en god læremester. Han er en dejlig ballademager, som selvfølgelig gerne vil undersøge alt. Han elsker katte lidt mere end de nødvendigvis elsker ham - men dette kan absolut trænes.
Ligesom han også kan lære at bo sammen med anden hund eller børn. Han kunne rigtig godt tænke sig at starte til hundetræning og blive en endnu bedre til at mestre sit nye liv. Sofus vejer omkring 20 kg nu, og man forventer at han kommer til at veje 25+ kg. Sofus er desuden dyrlægetjekket, fået ormekur inden afrejse til DK, chippet, fået alle sine vacciner og har EU-pas. Hvis du er den, der vil adoptere Sofus - skriv fluks! (meget gerne SMS).

Racer: Blandingshund
Alder: 8 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;