Oprettet 30. juli 2022

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
Sort og hvid
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. august 2022
Placering
Placering
7830 Vinderup
Mor
Mor
Lhasa apso
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores skønne Lhasadoodle hvalpe er snart rejseklar.
hvalpene kommer til at veje ca. 8-10 kilo. Bette (moren) er en Lhasa Apso og puddel.Hun er intelligent, kærlig, lærenem og trofast, og allergivenlig.
Faren til hvalpene hedder Siku, og er en dejlig lys puddel, som er mild, kærlig og intelligent.
Søde Mille Søger nyt hjem. Hun er den mest rolige og kærlige hvalp, man kunne ønske sig. Hun elsker at komme op på skødet og blive nusset.
Mille er rigtig fin med hendes hvide bryst
Søde Tikki søger også nyt hjem. Hun er den af hvalpene med mest temperament, så hun er en lille bestemt dame, der bestemt ved, hvad hun vil, og hun elsker at lege både med hendes søskende, men også med hendes legetøj og mennesker. Hun er også en meget kærlig hund, der gerne vil op på skødet.
Tikki er næsten helt sort kun med en smule hvide hår på hagen og brystet.
Søde Lyn søger også nyt hjem. Lyn er den mindste i flokken, men ikke dermed sagt, at hun ikke kan være med, når hendes søskende leger slåskamp. Lyn er en meget rolig hund, som elsker at komme op på skødet, hun er faktisk den største puttehund af alle hvalpene.
Lyn er den af hvalpene med mest hvidt i pelsen.
Som beskrevet ovenfor er vores hvalpe forskellige, og vi bestræber os derfor på at finde det bedste match til jer, Vi forbeholder os derfor retten til ikke at sælge en hvalp, hvis det ikke er det rette match.
Mille, Tikki og Lyn er en del af et kuld på 5 skønne hvalpe, og de har haft enormt stor glæde af hinanden, hvalpene er vokset op hos os i et kærligt hjem. Hos os er hunden en stor del af vores familie, så derfor har hvalpene også helt naturligt vokset op i vores hjem, hvor de er blevet vant til lyde som støvsuger og musik. De er også blevet introduceret til forskellige dufte og indtryk, blandt andet ved at komme ud i haven. Derudover får hvalpene også tryghed i at møde både børn og andre voksne.
Hvis en af vores skønne hvalpe lyder som noget for dig/jer, så er I mere end velkommen til at besøge dem

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;