Oprettet 23. juli 2022

Sibirien husky, hvalpe, 1 uge





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7470 Karup J



Annoncebeskrivelse

Vi er 6 smukke velskabte hvalpe som blev født i uge 30, Vi har en rigtig sød og kærlig mor der passer godt på os indtil vi skal ud til vores nye hjem. Vores mad mor og far socialisere os inden afrejse til vores nye hjem. Inden det sker kan vi fortælle at vi er født i stueopdræt kommer til at være vant til 2 andre hunde og børn på 13og 16 år. Vi for alt den kærlighed og omsorg af vores mor og mad mor og far inden vi skal hjem til vores nye hjem. Vi kommer til at få ormekur, chip og vaccine inden vi kommer hjem til jer. Der følger udover halsbånd med, Der vil være et depositum på 2500 kr og man for dem ikke tilbage hvis man vælger at springe fra,
Far er med stamtavle og mor er 100% ren race men uden stamtavle
I kan blive skrevet op til vi kommer ud af vores mor og så kan i reservere en af os når vi bliver født.
Min mad mor og far vil ikke sælge os til at bo i en lejlighed for vi elsker en dejlig have som vi kan være i, det er det bedste vi ved, og at komme ud at gå tur jep jep det er så dejligt og vi glæder os hele dagen til at komme ud på tur, det ok men en ok lille tur om morgen på 20 min mere er selfølgelig bedre men vi må jo ikke kræve for meget når i skal på job, når du så kommer hjem vil jeg gerne ud på en længere tur, jeg kan godt lide at gå tur med mig selv men det er farligt så det er nok godt at lave et hegn på 1.80 så jeg ikke kan springe over.
Min mad mor og far vil gerne høre mere om dig for de vil gerne have et god hjem til os, så de vil gerne møde dig når vi er 3-4 uger gammel.


Racer: Sibirien husky
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;