Oprettet 16. juli 2022

Old English Bulldog





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Blue
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. juli 2022
Placering
Placering
9460 Brovst
Stamtavle
Stamtavle
EKC
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores alles elskede og smukkeste Mr. Melvin søger sit allerbedste match og sit forevige aktive hjem????

Vi står desværre i den situation at vores flok ikke fungerer. ???? Vi skriver "kort" hvem Melvin er, hans behov samt krav til nyt hjem. Hvis der kommer nogle gode match til ham, så får du/i en mere uddybende tekst så du/i får det bedste indblik i hvem Melvin er❤

???? Melvin er virkelig en god hund. Han er en aktiv OEB der fylder 2 år den 7/8. Han bor på landet i Nordjylland med en kæmpe have på 1 hektar.????????
Han er dèt skønneste væsen med en kæmpe personlighed. Kærlighed i uendelige mængder, og han elsker katte, leg med hunde og mennesker. ????

???? Aktivitet og motionsbehov.
Melvin har brug for dagligt både motion og mental stimulering. Han skal have mad i madbold eller søge efter sit mad, lange varieret gåturer. Han elsker og løbe med ved siden af græsslåmaskinen. Han skal gerne have små "jobs" evt. med på cykeltur eller løb, det vil han ELSKE! Han elsker han at træne og bruge sit hoved. Han elsker vand, og han elsker og svømme. Så en tur i svømmehal og sø vil være et hit!

???? Melvin er jo ved at gå fra ung til voksen, og det mærkes f.eks. ved at han forsat skal trænes til selvbeherskelse. Han er meget energisk når der kommer gæster, og kan godt finde på at hoppe op. Ellers er han god til at høre efter, hvis du har gode snacks i lommen????

???? Melvin elsker at komme ud og køre og er altid med på nye oplevelser. Han kan sagtens være alene en arbejdsdag, herhjemme ligger der forskellige horn tilgængelig når han er alene hjemme, og her opholder han sig i gangen. Vi har aldrig legetøj til at ligge fremme, vi finder det frem som en udendørs aktivitet. Det gør også at når han er indenfor, så er han helt tilpas og rolig. ❤️

????Melvin er sund og rask og har aldrig døjet med noget. Han er intakt, men har fået en Kemisk der varer i et år frem. Han har stamtavle og kommer fra det bedste opdræt.

???? Krav til nyt hjem ????
-Melvin skal i et nyt hjem hvor der ikke er små børn, og det er fordi han er i denne process nu.
-Han skal i et aktivt hjem der kan opfylde hans behov og som elsker at ligge tæt❤️ -Han skal have masser af plads udendørs og boltre sig på, og han skal være en del af familien.
-Han skal ikke bo med andre hanhunde, men måske en hunhund eller et hjem uden hund. Han tager nemlig gerne alt opmærksomhed hvis han kommer afsted med det.????
-Han skal ikke bo i lejlighed.
- Du/I skal have haft hund før.
Vi har ikke travlt med at finde et nyt hjem. Hvis du/I tænker at Melvin er det perfekte match til jer, så send mig en besked med uddybelse omkring hvem i er og hvad i kan tilbyde, jeg ønsker også billeder af hjem og have. ????

Vi ser frem til at høre fra dig/jer. ????

De kærligste hilsner Melvin, Sabrina og Martin

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;