Oprettet 14. juli 2022

Cocker Spaniel





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
mørkerød, lysbrun og hvid og mørkebrun og hvid
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. september 2022
Placering
Placering
6700 Esbjerg
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Vores smukke cockerspaniel har født et kuld hvalpe, 5 piger og 1 dreng.

De smukke cocker forældre kommer i farverne sort/hvid med flotte aftegninger og smuk mørkerød. Begge med silkeblød pels. Kræver ikke klip eller trimning og fælder nærmest ikke.

Hvalpene kommer i farverne mørkerød, med en lille hvid stribe på brystet og et par hvide poter og en lille hvid halespids, 2 farvet, mørkebrun (chocolate) og hvid, den ene er mere hvid end chocolate, hvor det er omvendt med den anden. 2 farvet lemon/golden og hvid. Den ene i denne farve er hannen.

Oplysninger om forældrene:

Forældrene er skønne familiehunde og er begge vokset op med børn og er vant til andre hunde.

Han (Faren) har et meget roligt og skønt sind, en rigtig familiehund, god til børn, store som små. Han elsker strand og skov, og han er en rigtig vandhund. Han kan med alle andre hunde.

Hun (moren) er en kærlig og klog og meget lærenem, der gerne vil udfordres med alt mellem himmel og jord. Hun elsker at løbe og gå ved strand og skov. Det er motivation i sig selv at se hendes begejstring for at være aktiv og undersøge med næsen. Hun er altid meget underholdt ved de mindste gåture bliver alt endevendt og undersøgt til bunds. Også hun elsker at lege med bolde og alt muligt andet. Hun ville være en mægtig jagthund eller kunne også bruges til andre opgaver hvor der er brug for en hund der gerne vil arbejde og have udfordringer, eksempelvis med at finde ting / gå spor. Med hende skal man ville være aktiv og meget gerne både med fysiske aktivitet og mentalt udfordrende aktiviteter. Hun er meget trofast og knytter sig meget til sin familie som hun værner om.

Begge forældre er godkendt af dyrlægen til avl. Alle vaccinationer og de årlige sundhedstjek er tip top i orden,

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;