Oprettet 6. juli 2022

Shar pei/Staffordshire bullterrier, hvalpe, 10 uger





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
5250 Odense SV



Annoncebeskrivelse

Jaya er en bedårende lille pige der elsker at putte og lege. Hun er født d. 22./4. 22 og er chippet, vaccineret og har fået 3 ormekure. Hun sover med os i sofaen og elsker at lege med en bold. Hun er meget nysgerrig på ALTING og vil helst være liiiige dér hvor ALT sker.
Derfor tænker jeg at køber evt skal være en der vil have hende med sig så meget som muligt. Hun kommer til at ligne staffen mest udseendemæssigt, med sharpei øre (i str XL) og Shar pei hale. Hun er sidste hvalp tilbage fra et kuld på 7.
Jeg har selv begge forældre, som kan ses på de sidste to billeder. Ville have beholdt hende, men efter ferien har jeg fået et arbejde ved siden at studiet, hvor jeg ikke er nok hjemme til en lille hvalp.
Og Jaya fortjener alt den opmærksomhed hun ønsker. Som de andre hvalpe (hendes søskende) kommer der købskontrakt på hende. Dette er for at sikre mig hun ikke ender som en kastebold og får de bedste omgivelser, da jeg kun ønsker DET BEDSTE for mine små bøller. Jeg foretrækker en køber der er indforstået med af jeg gerne vil følge med i hendes liv.
(Det er mine andre hvalpekøbere nemlig gode til, og jeg elsker at se hvordan de har det). Der følger en lille pakke med til hende.
Sele, mad, legetøj og så følger der et lille fotoalbum med billeder af søskende og forældre. Jeg træffes bedst på sms, med mine skæve arbejdstlder.
Flere billeder eller videoer kan sendes på sms,.

Racer: Shar pei/Staffordshire bullterrier
Alder: 10 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;