Oprettet 6. juli 2022

Dansk Svens Gårdhund, hvalpe, 12 uger , salgklar 11/7/22





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
9700 Brønderslev



Annoncebeskrivelse

Det er med tungt hjerte, at vi er nødt til at finde en ny kærlig familie til Max. Han er en dansk/svensk gårdhund fra 12. april 2022. Vi har ventet på Max fra før han blev født og har billeder med ham som lille og moren.
Efter en pludselig sygemelding herhjemme har vi indset, at vi ikke har tiden eller overskuddet til ham. Han er en super kærlig hund, går pænt i snor, er delvis renlig, kan være alene hjemme men i et rum, kommer når man kalder på ham og kan små komandoer som ”sit” og snuse sig frem til godbidder. Han er kvik og har et stort potentiale. Samtidig har han rigtig meget energi og kræver træning. Han kan være voldsom i sin leg, derfor skal der kun være store eller ingen børn i hjemmet.
Kravene er, at den nye familie har erfaring med hunde eller samme race, har overskud, tid og tålmodighed til at arbejde med ham og træne ham. Han er IKKE en førstegangshund. Det er vigtigt man ved det fra starten, så han ikke skal gives videre til et andet hjem når man indser hvor meget arbejde han kræver.
Han har sundhedskort med vacciner (også 12 ugers), ormekur, chip og der medfølger foder, hundeseng, sele/halsbånd, tøj og legetøj. Ring gerne for flere info samt hvor I fortæller hvad I kan tilbyde, da vi forbeholder retten til at vælge den rette familie for ham.

Racer: Dansk Svens Gårdhund
Alder: 12 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 11/7/22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;