Oprettet 5. juli 2022

Labradoodle





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
8. juli 2022
Placering
Placering
3250 Gilleleje
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Efter mange overvejelser er vi kommet frem til at Molly ikke trives i vores familie med 3 børn (5,6 og 9 år). Molly er fra januar 2021 og er nu en stor blanding på ca 30 kg. Hun er 75% kongepuddel og 25% labrador. Stamtræ på 4 generationer medfølger. Vi har haft trimmet hende og hun skal redes med jævne mellemrum. Når hun fælder er det i totter. Hun er fodret med barf (fuldfoder) fra fødslen. Hun har været på hvalpe og lydighedstræning fra hun var 8 uger til ca 8 mdr. Hun kan det basale, men indkald kan sagtens blive bedre. Hun er vant til at være alene hjemme 2-4 gange om ugen i en almindelig arbejdsdag (8 timer) uden problemer.

Molly er en dejlig hund, der gerne vil være med til leg og være i centrum. Molly elsker at blive kælet, redt og gå ture (hun trækker i snoren hvis hun ser en person/hund/cykel) og hun er god til at køre i bil. Når vi bare er os herhjemme og der ikke er børn, der "larmer" er hun fint i ro, men hun stresser når der sker for meget omkring hende. Hun elsker vores børn og vil "bare" gerne være med i legen, men hun stresser nemt og kan ikke finde ro, når børnene fx leger udenfor.
Hun er meget ivrig (hyper/damp agtig) ved gæster og hun skal lære hvordan man hilser på gæster og virker voldsomt, da hun er stor hund - hun har lært at være rolig når vi selv kommer ind af døren uden børn. Hun stresser når der er gæster under hele besøget og vil meget gerne i kontakt og tror gæsterne er der for hendes skyld, men er på ingen måde aggressiv. Ture skal også gås, hvor der ikke er for meget stimuli - vi har hende tit i skoven. Når hun er løs har hun fint hundesprog og kan lege med andre hunde. Vi har haft adfærdscoach på hende, som kom med en handlingsplan på hvordan hun kunne komme i ro, og hun vurderede, at med den rette indsats så hun, at Molly kunne blive en rigtig god familiehund (Molly faldt i øvrigt til ro under hendes besøg, hvilket sjældent er sket), men vi må bare sande at vi har odds'ne imod os og aldrig får ro nok med vores børn til at kunne komme i mål og få en hund i ro.
Vi er af den klare overbevisning, at hvis hun generelt får mere ro omkring sig og bliver stimuleret korrekt (gåture og mentaltræning), vil hun nemmere kunne håndtere stimuli, der kommer. Handlingsplan fra adfærdscoach får I selvfølgelig med.
Vi ser godt hun vil kunne fungere med en anden hund i hjemmet, så længe den er 3+ år og hviler i sig selv.

Molly kræver daglige gåture og mental træning (positivt beløning - fx klikkertræning, nosework). Derudover pelspleje.
Hun er forsikret i Agria og forsikring kan følge med. Vi betaler 171 kr mdr.

Vi har følgende krav til ny familie
- Der skal ikke være børn i hjemmet
- Hun er vant til indelukket have i villa og skal ud til det samme
- Hun er brug for gåture i rolig omgivelser og så stille og rolig bygge "forstyrrelser" på
- Vi søger den familie, der skal være hendes blivende hjem

Der medfølger selvfølgelig kurv, legetøj, snor og diverse ting til pelspleje.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;