Oprettet 4. juli 2022

Labrador Retriever , hvalpe, 2 uger , salgklar 14-8-2022





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
6740 Bramming



Annoncebeskrivelse

Zoey har fået 7 lækre små bamser, Labrador Retriever….
2 sorte hanner: grøn og blå….3 brune tæver: rød, gul og uden - og 2 brune hanner: sort og grå halsbånd…. Alle holder vægten perfekt……nu cirka 1. Kilo, + dag. 14. og “ bog med vægt føres fra hver dag.
Zoey mor, slikker, putter, og gør dem rent og tager sig helt vildt godt af de små, . Hvalpene har en super perfekt fin pels, og de to sorte helt blank som mor Zoey. De er i dag mandag d. 4/7-2022…. på 15 dagen, så denne uge starter lyd træning, og socialisering. ??. De har hvalpe kassen i stuen, med udgang til hvalpegård på terrassen med skygge, samt hvalpegård i haven på græs.
Jeg er hjemme 100% af tiden hos hvalpene og Mor zoey, så de bliver stimuleret, og får den bedst mulige fremtid hos de nye familier. ??.
Billeder bliver opdateret tit, så i kan følge med i udviklingen af de små bamser….??. Da jeg er hjemme hele tiden, kan i bare skrive, ringe, Claus: 31-76-91-58…. og komme og se bamserne…. lige så tit i har lyst, kun godt med meget socialisering, . Alle hvalpe trives perfekt, samt selvfølgelig Mor Zoey. også,
Det er først til mølle princip, 2500,- i reservation af hvalp,. Tæver 9500,- Hanner 8500,-
- efter i har været og se bamserne, opfordre til at komme 3-5 gange, med mindre i
bor længere væk, har ferie osv…. men så vil jeg sende billeder og video af hvalpene / hvalpen. Så i kan følge med…. hvis i lyster dette. Der medfølger selvfølgelig / hundens sundhedsbog, de får ormekurv 3 gange, chip og de bliver vaccineret, samt ses af dyrlægen. Mor Zoey’s vægt er normal 29 kg - aktiv Og elsker haven, samt har den smukkeste pels, pga. god foder, lakseolie, og gulerødder.
Far er på 26 kg og en super aktiv han labrador, bor lige ved siden af, så han kan ses også, hvis i gerne vil det. Mor Zoey er selvfølgelig scannet for Hoftedysplasi,
Hvis i er første gangs hvalpe/ labrador Retriever ejere / eller i tvivl = spørg løs når i er her, om hvad, hvordan osv….

Oplysninger:
Racer: Labrador Retriever
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14-8-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;