Oprettet 4. juli 2022

Bichon havanais, hvalpe, 8 uger , salgklar Fra 17/7





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4070 Kirke Hyllinge



Annoncebeskrivelse

Denne meget dejlige hvalp søger et rigtigt godt hjem! . Hun er ud af et kuld på 6 - 3 piger og 3 drenge, som blev født 8/5 og allerede udviser gåpåmod, tillidsfuldhed og virker nysgerrige på verden. Hvalpene vokser op i vores stue sammen med deres mor og far, som begge er af racen Bichon Havanais. De er begge skønne familiehunde med dejligt sind. De er uden stamtavle.
Hvalpene bliver kærligt socialiseret inde og ude i en familie med mor og far og to børn på 11 og 12. De vil blive vænnet til alle mulige lyde og have trænet renlighed, kørsel med bil m. m.
Hvalpene er i hænder mange gange dagligt, og de får masser af kærlighed.
Når hvalpene rejser, er de chippet, vaccineret og dyrlæge-kontrolleret. Det betyder meget for os, at vores hvalpe kommer ud til hjem, hvor de vil få det godt, og hvor køber har sat sig ind i racen og livet med hund, og vi ønsker at godkende modtagerfamilien. Vi vil gerne tilbyde pasning af hvalpen, når I skal på ferie eller andet. (såfremt vi ikke selv har planer). Også fremadrettet. Kontakt mig gerne for flere billeder på sms, her på DBA eller ring på telefon, hvor vi også kan aftale dag og tid til besøg.

Oplysninger:
Racer: Bichon havanais
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Fra 17/7

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;