Oprettet 3. juli 2022

Blandning , hvalpe, 4 uger , salgklar 12/08-2022





Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
2670 Greve



Annoncebeskrivelse

Blandings hvalpe, 4 uger, salgsklar 12/08-2022
De har deres egen Facebook side som hedder . “Kayla og Crazy’s hvalpe ??”. Vores Kayla-mor har lige fået 7 fantastiske hvalpe. De har alle forskellige farver og aftegn og er så smukke. Der er 2 tæver og 3 hanner tilbage. ??. De kommer til at vokse op i stueopdræt, med en anden hund og liv og glade dage. De vil blive socialiseret fra dag 1, og vil hver dag være i hænder af både børn og os. ??
Hvalpene vil blive vænnet til eksempelvis en masse børn, musik, maskiner, støvsugere, være med på tur, køre bil og andre hunde og dyr, som f. eks heste, får, geder og grise, og der er stort set altid nogen hjemme her i huset, så de vil få masser af kærlighed, kys og leg. ??. Kayla er lige fyldt 4 år og er en blanding af Engelsk Staffordshire Bull Terrier blandet med labrador, hun er tigerstribet og vejer 29 kg.
Hun er en meget kærlig og opmærksom hund, som elsker at sidde på skødet af en. Hun elsker opmærksomhed, kærlighed og er altid hvor vi er, også er hun bare den bedste hundemor.??. Hvalpenes far, Crazy er en Assuiedor som er et mix af Australien Shepherd og labrador. Han vejer 35 kg og han har intet hyrde instinkt i sig. Han er også en meget kærlig og god familiehund, som også bor med en anden hund, katte og børn. Hvis man er interesseret, har man også mulighed for at møde far. ??. Kayla er forud for drægtigheden undersøgt for samtlige sygdomme, og er sund og rask på alle punkter. ??. Alle hvalpe vil have fået ormekur, Chippet og vaccineres inden de flytter hjemmefra. ?

Vi kan reserveres, det koster 2500 kr. i forudbetaling. ?. Obs: vi har mulighed for at vælge mellem potentielle købere. ?. Ring eller skriv på telefon, ved interesse ??.

Oplysninger:
Racer: Blandning
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 12/08-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.