Oprettet 3. juli 2022

Pomerania , hund, 5 år , salgklar 4/7-2022





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
2605 Brøndby



Annoncebeskrivelse

Det er med grædende hjerte at Noah søger et nyt hjem der ville elske ham lige så højt som vi selv gør??
men Noah kan ikke lide at være alene hjemme så han piver højlydt. og da vi bor i lejlighed og her er meget lydhør klager naboerne, derfor søger vi et nyt hjem til Noah hvor han er nr. 1, gerne en der er så meget som muligt hjemme eller kan have ham med på arbejde, han elsker at køre i bil, og ellers en der IKKE bor i lejlighed men hus/på landet så naboerne ikke bliver generet af ham, helst et hjem uden andre hunde og mindre børn da Noah ikke altid kan overskue det og bliver lidt for overgiret og kuldret.
Noah er 5 år, kastreret og renlig, han er ren racet Pomerania.
han kan komme til at lægge en lille tissetår når man kommer hjem eller når han ser sin gå sele, fordi han bliver meget glad og ivrig, men der er langt i mellem det sker.
Han er jordens sødeste og gladeste lille hund, kan de basale kommandoer, kan med de fleste hunde, elsker at lege med bold og bamser, reagere på sit navn og kan gå uden snor. Han elsker at putte i sengen og på sofaen, og bruger flittigt sin kurv. Prisen for Noah er 3000kr. Og der medfølger kurv, snor, sele, halsbånd, vinterjakke, sweater, en pose foder, uendelige mængder godbidder-tyggestænger osv, hans bamse, bolde og mad-vand skåle.
Hans sundhedsbog er blevet væk i flytningen, men finder jeg den får nye ejer den tilsendt.
Smid en SMS ved interesse og uddyb hvad du/I kan tilbyde da det ikke er til at huske over et opkald og mange er interesserede.

Oplysninger:
Racer: Pomerania
Alder: 5 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 4/7-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;