Oprettet 2. juli 2022

Cavalier King Charles Spaniel





Race
Race
Cavalier King Charles Spaniel
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Ruby
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. juli 2022
Placering
Placering
9300 Sæby
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Charmerende og kærlige hvalpe med et herligt temperament og super sind. Altså glade og udadvendte Cavalier. I mit opdræt lægger jeg vægt på temperament, sundhed, socialisering og eksteriør. Hvalpene vil inden de flytter hjemmefra blive socialiseret både i og udenfor hjemmet.
Hvalpene bliver sundhedstjekket af dyrlæge inden de fylder 8 uger.. Her får de første vaccine og modtager en sundhedsbog som følger dem resten af livet. De vil få 3 x ormekur.
Du får en hvalp med DKK-stambog, sundhedsbog, pas samt chippet og registeret ved Dansk Hunderegister. Hvalpefoder til den første tid. Bamse og tæppe der lugter af mor og søskende. Lidt forskellige plejeprodukter.
Begge forældre hunde har fine sundhedsresultater, de er hjertescannet og har dna status for EFS & CCS. De er ligeledes tjekket for patella, øjenlyst og MRI-scannet.
Ønsker du en velpræget hvalp med mod på tilværelsen fra et lille opdræt, hvor fokus på sundhed og socialisering er i højsæde, er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
Hvalpen er velkommen til at blive det længere, hvis det passer bedre ind i ferieplanen.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;