Oprettet 1. juli 2022

Coton de tulear, hvalpe, 4 uger , salgklar 31-07-22





Placering
Placering
7100 Vejle



Annoncebeskrivelse

Vores søde hunde Coco og Charlie har fået 3 søde små drenge som skal finde deres nye hjem. Bobby er helt hvid, er meget nysgerrig også klar på at hygge. Teddy har søde pletter man kender ham på hans ekstra plet på hans skuldre. Han er en putte fis og klar på leg. Simba har også fine pletter, han er mest til nusse og putte men når han er helt færdig med at sove vil han gerne lege med hans brødre. Lidt om mor og far. Deres mor hedder Coco, hun er 3 år. Hendes personlighed er meget madglad, sød, puttefis, elsker at gemme sig under puder. Charlie er far, 5 år. Hans personlighed er meget afslappet, glad, elsker at komme ud og snuse til hvert et blad på hans vej. Vi som sælger af hundene er en familie som ønsker at hundene skal finde det bedste hjem. Kort og godt vil vi hellere beholde hundene, hvis vores mavefornemmelse ikke er den rigtige.
Vi er private personer, altså det vil sige vi har fået hvalpe som skal have det helt rigtige hjem så vores skønne hunde bliver ikke brugt som en pengemaskine for os! .
Skriv gerne en besked hvis du kunne tænke dig at se en af disse skønne drenge! De skal bare oplevelses, de er helt igennem virkelig skønne! ??.

Oplysninger:
Racer: Coton de tulear
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 31-07-22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;