Oprettet 1. juli 2022

Staffordshire Bull terrier, hund, 3 år





Placering
Placering
8882 Fårvang



Annoncebeskrivelse

Er du Max's nye hjem? . Nu har jeg snart haft Max i pleje I halvanden måneds tid, efter tidligere ejer måtte erkende de to ikke fungerede sammen. Og da jeg ikke selv skal have permanent hund pt., så er det tid til at finde hans nye hjem. Max er kastreret (kryptokid), 3 årig hanhund. Ren staff, uden tavle. Har ikke haft større sygdomme. Meget staff, meget nærværssøgende. Lettere hyper. Godt sind. Tidl. ejer havde hans mor, og har haft Max hele tiden. - Er motionskrævende, kommer ikke til at fungere som havehund
- Er MEGET træningsvillig, omend han ikke altid fatter hvad du vil have ham til.
- Kan ved mig godt være alene hjemme frit. ?? Kører gladeligt bil.
- Kan IKKE med hanhunde. Jeg ser ham kun reaktiv mod nogle, men tidl. ejer oplyser ingen hanhunde.
- Vandhund - hopper i bad, vandpytter og vand så snart det byder sig, men kan ikke holde sig over vand i svømmesituationer.
- Jagter fugle. Har ellers kun observeret nysgerrighed omkring andre dyr, ingen forsøg på jagt.
- Ingen hjem med små børn. Han har brug for ro og struktur i hverdagen. Er vokset op med teenagebarn omkring sig.
- Umiddelbart ikke egnet til gruppehundetræning pt.
- Han har ikke helt lært hvad intimsfære er endnu, men vi arbejder langsomt på det. Og så den mere vigtige del. Jeg fik Max ind midt i maj, som en galopperende stressbold (tidl. ejers ord), kravlende på væggene. Det er han ikke længere, men han får stadig stressepisoder. Ulvetimer med stress. Hans nye hjem er derfor et sted hvor man er godt bevidst om hvor klodsede og needy staff kan være samt har TÅLMODIGHEDEN til at arbejde med hans tilbageværende stressepisoder, nok med en adfærdsterapeut nemmest. Det ses bl. a. I halsning og stresshumperi af ben, og pt. får han tilbudt distraktioner som b. l. noget at gnave I, gåture eller kontrollerede time outs. Han er begyndt at søge sin egen ro henover dagen, uden at klistre. Vi arbejder stadig med han ikke behøver at fare op, så snart jeg bevæger mig. Han rykker flot.


Racer: Staffordshire Bull terrier
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;