Oprettet 30. juni 2022

Old English Bulldog/Boxer, hvalpe, 6 uger , salgklar 10/7-2022





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
5884 Gudme



Annoncebeskrivelse

Balder og Buster fylder 8 uger d.10/7 - og så er de klar til at flytte hjemmefra.
Vi søger derfor familier med tid og lyst til at dele deres hjem med en glad og aktiv mellemstor hanhund. Buster: Charmetrolden, der både elsker at putte, lege og gå på opdagelse. Virker til at blive en klog og lærenem hund. Han har allerede en fornemmelse af at toiletbesøg foregår udenfor, og har besluttet at han går helt for sig selv. når det er den større sag der skal klares ;)
Buster har en smuk lys brun farve med en meget mørk maske. Balder: Bullerbassen, der gerne går på opdagelse og finder på sjove lege. Virker meget interesseret i at lære og lystre - men samtidig er han også en rigtig kælepot. Smuk med bredt hoved, og en meget mørk maske. Det mørke går igen på krop og hale. Mor - ren OEB.
Niska er en skøn, humoristisk hund - meget knyttet til vores datter på 21, det er så også hendes hund ;)
Hun har ikke "rosenører" som mange OEB har, heller ikke det fremtrædende underbid- hun er en allround flot bygget hund på 24 kg. Far - ren Boxer
Elvis er en legesyg og blid Boxer på 34 kg. - smukt mørk og tigerstribet. Han bor ved Bogense og har tidligere fået hvalpe med familiens egen tæve. Sund og rask - smuk, statelig og stolt. Som hvalpenes nye familier kan I forvente at få en glad, kvik og legesyg hund, som har brug for god daglig motion og mental stimulering ved leg og træning. De er hos os blevet socialiserede med andre hunde, børn, alverdens lyde, bilkørsel osv - så de kommer rigtigt godt fra start.
Hvis man har lyst, er der mulighed for at blive en del af vores fællesskab på FB og vi hjælper altid gerne med råd - og hvis muligt feriepasning, . Når Balder og Buster flytter er de: chippet, vaccineret og sundhedstjekkede hos dyrlægen. De er registreret i Dansk Hunderegister og har fået ormekur 2 gange.
Med i rejsetasken får de sundhedsbog, kvalitetsmad, samt et tæppe og legetøj med duften af mor/søskende. Se mere om os og hvalpene på jumilo. dk. Depositum 5000 kr, .

Oplysninger:
Racer: Old English Bulldog/Boxer
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 10/7-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;