Oprettet 30. juni 2022

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Sorte og Brune/Røde
Antal
Antal
9 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. august 2022
Placering
Placering
2650 Hvidovre
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

SPANSK CAVAPOO
Vi har fået 9 smukke, dejlige, skønne og sjove hvalpe. 4 tæver og 5 hanner.
Hvalpene er født 24/6 og vokser op i vores hjem, en villa med have i roligt kvarter, sammen med sin mor, Vega og vores anden hund Sally, vores kat Arthur samt os og vores to børn.
Moderen, Vega på 14 kg. er en blanding mellem en Spansk Vandhund og en Cavapoo og faderen, Teddy, er en smuk rød mellempuddel på 10 kg. Begge hunde er sunde, friske og allergivenlige. Vega er eget motiveret for træning og træner både lydighed og agility i DCH. Det er Vegas første kuld og hun er bare en utrolig dygtig og omsorgsfuld mor for sine hvalpe.
Vi er sammen med hvalpene, så de vænner sig til at være sammen med mennesker og bliver socialiseret med andre hunde lige fra starten. I første omgang vores egne hunde og efterfølgende vores families Mops, som vi skal holde ferie i sommerhus med. De vil blive proppet med kærlighed fra alle sider.
Vi har gennem hele forløbet haft tæt kontakt til vores dygtige dyrlæge, så alle tjek, ormekur, chipning og vaccinationer er der helt styr på.
Hvalpene bliver 8 uger 20/8 og kan derefter komme med jer til deres nye hjem. Vi håber I vil komme og besøge jeres hvalp i perioden, hvor de bor hos os, gerne flere gange. Vi vil ligeledes gøre alt for I kan følge med i deres første 8 uger, med en masse fotos og videoer. Når I henter jeres hvalp får I deres tæppe og legesager med, samt mad som de kender og deres sundhedsbog. I har ligeledes mulighed for at overtage deres forsikring hos Agia, hvis I ønsker det.
Vi glæder os til at høre fra jer. Ved reservation er et depositum på 4000 kr.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;