Oprettet 26. juni 2022

FT Springer Spaniel , hvalpe, 8 uger , salgklar 30.06.2022





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8983 Gjerlev J



Annoncebeskrivelse

Super Spændende kombination. Vores tæve Acragar Mint af Dala Gundogs er parret med tidligere mesterskabsvinder FTCH Helmsway Hero af Blackmoor. Acragar Mint er efter FTCH Hollydrive Theo x FTCH Bess So Smart. Mint, som i daglig tale hedder Molly, er importeret fra England. Hun er en super jagt- og familie hund.
Molly er meget ærlig, energisk og har altid et godt drive. Hun er en fornøjelse at drive med og være i selskab med. Molly bruges flittigt i større professionelle jagtselskaber. FTCH Helmsway Hero er efter FTCH Wyndhill Brett of Stagsden x FTCH Helmsway Hope. Hero har tidligere vundet det Danske mesterskab og fik en tredje plads i det Svenske mesterskab samme år. I England har Hero vundet en vinderklasse og deltaget i det Engelske mesterskab. Foruden en fantastisk markprøvekarriere er Hero en fremragende jagthund, der bruges flittigt i sæsonen. Hans sind gør desuden, at han er en fornøjelse at være sammen med, både i kennel, men også hjemme i stuen. Torsdag d. 05.05.2022 nedkom Molly med 6 hvalpe, 4 tæver og 2 hanner. Hvalpene er født i stueopdræt og har daglig kontakt
med børn og andre hunde i huset. Hvalpene er stambogsregistreret med DJR stambog og har fået chip, vaccination, ormekur, sundhedstjek og sundhedsbog. Kontakt os endelig for en uforpligtende hvalpesnak.

Oplysninger:
Racer: FT Springer Spaniel
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30.06.2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;