Oprettet 23. juni 2022

Golden retriever, hvalpe, 8 uger , salgklar 15 september





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8355 Solbjerg



Annoncebeskrivelse

Vores elskede Molly er gravid og venter hvalpe til. midten af juli, og de vil være klar til at flytte hjemmefra 8 uger derefter - nok omkring midten af september
Prisen er 12000 for en hvalp. Mor Molly er en forholdsvis lille, lys Golden retriever på 2 år og far Herman ligeledes en Golden på 6 år. Herman er medium i størrelse og med en mere gylden pels. Både mor og far er ekstremt blide og meget kærlige af sind- Den perfekte familiehund!
Hvalpene vil blive stueopdrættet af os, og vil i de 8 uger de bor her, blive præsenteret for alverdens hverdagsting (støvsuger, larm, græsslåmaskine osv) og vi vil have stor fokus på at socialisere dem med børn, andre hunde og mennesker de ikke kender. Alle hvalpe vil selvfølgelig have fået vacciner, chip og ormekur inden de skal til nye hjem. Vi synes det kunne være monster hyggeligt at så mange hvalpe som muligt vil blive i Solbjerg, derfor dette opslag. Hvis nogle af jer er interesseret kan man skrive til mig her på facebook og få mere info. Senere vil vi lave en facebook gruppe til alle de kommende ejere hvor man kan følge med i hvalpenes udvikling og liv. Det er muligt at blive skrevet på en venteliste til en hvalp, dog med det forbehold at intet er sikkert, da vi ikke ved hvor mange der kommer, og hvilket køn - Det bliver med først til mølle princippet, men vi forbeholder os også retten til ikke at ville sælge hvalpen hvis vi ikke synes det er et godt match. Håber at høre fra jer.
Racer: Golden retriever
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 15 september

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;