Oprettet 23. juni 2022

Springer spaniel FT, hvalpe, 3 uger , salgklar telefon

Race
Race
Springer Spaniel
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
8600 SilkeborgAnnoncebeskrivelse

Leder du efter en fantastisk jagthund og/eller en perfekt familie hund, så har vores to dejlige springer spaniels den 3. juni 2022 fået 9 skønne hvalpe, som er klar til at flytte hjemmefra pr. 29. juli 2022.
Mor Molly er 3 år gammel og har vundet årets hvalp og årets unghund i jagttræning. Hun er meget lærenem og rolig indendørs, men har masser af jagtinstinkt og drive.
Far Teis er 5,5 år gammel og tilflytter hos os i januar 2022, da hans tidligere familie ikke længere havde tiden til ham. Teis er brugt til jagt af tidligere ejer med godt resultat. Teis er meget kælen og elsker at blive nusset.
Alt i alt har hvalpene nogle dejlige forældre med gode jagtinstinkter, skønne familie hunde og så elsker de begge vand.
Hvalpene bor inde i huset hos os, og vænnes derfor til alle hverdagslyde, og vil få stimuleret deres sanser efterhånden som de udvikles. De er vant til katte og mennesker i alle aldersgrupper.
Det er for os vigtigt, at man har godt kendskab til racen, men ikke så vigtigt om man vil gå på jagt, agility eller bare almindelig træning og så ellers have en skøn familie hund i årene fremover, bare man kan tilbyde et godt og kærligt hjem.
Tæve 5 stk. pris 7.500 kr. pr. stk. Han 4 stk. pris 7.000 kr. pr. stk. Depositum på 2.000 kr. ved reservation.
Hvalpene bliver chippet, registreret og vaccineret inkl. ormekur inden de skal flytte hjemmefra.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis i har spørgsmål.


Racer: Springer spaniel FT
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: telefon

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Springer Spaniel 7.000. kr.

FT Springer Spaniel, hvalpe, 8 uger , salgklar 12-8-2022

Jagthunde FT Springer Spaniel Far er Pyrrhic Bakari af Dauntless som blev bedste hanhund på mesterskabet. Mor er Adlers Berta (Freja) som bliver brugt meget på jagt og er kontaktsøgende, kærlig og nem...

Alder 8 uger
6000 Kolding

Springer Spaniel 9.000. kr.

Ft springer spaniel, hvalpe, 7 uger

Kommer med stamtavle, ormekur, vaccineret, chippet, og en masse godt hundehumør! Ring eller skriv endelig ved spørgsmål. <b>Oplysninger:</b> Racer: Ft springer spaniel Alder: 7 uger Type: Hvalpe

Alder 7 uger
4671 Strøby

Springer Spaniel 8.000. kr.

Springer Spaniel, hvalpe, 5 uger , salgklar 21/8

Søde og charmerende sort/hvide hvalpe - uden stambogspapirer - sælges. Født 26/6. Klar til at flytte hjemmefra den 21/8. Sælges chippet og med ormekur. Hvalpene er livlige og meget legesyge. Begge for...

Alder 5 uger
7620 Lemvig