Oprettet 22. juni 2022

Basset hound, hund, 4 år





Race
Race
Basset Hound
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
6300 Gråsten



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige basset pige på 4 år og 8 mdr. søger det ultimative 6 stjernet blivende hjem, hos en moden familie uden små børn, hvor hun kan få lov til at nyde sit liv som familie/kælehund.
Hun sælges kun til et hjem med indsigt i racen med hus og have og hvor der kun vil være en anden hund og ikke en større flok, hvor hun vil blive forkælet, fyldt med kærlighed og blive betragtet som en del af familien, hvor man kan rumme at have en hund der ind imellem kan være en bestemt dame over for andre hunde og deler ikke legetøj og mad med andre, hun er glad og imødekommende og kærlig over for de fleste.
Hun er godt socialiseret i miljø og elsker at komme med rundt på tur og opleve verden omkring hende og at køre i bil.
Hun er opvokset med andre hunde, barn og en ude kat. Det har ikke været nemt at komme til denne beslutning men med den største kærlighed til vores basse pige tror vi at hun vil fungere bedre I et hjem hvor hun ikke skal gå i en større flok. Hun har aldrig haft hvalpe og sælges kun som familie hund. Vi har valgt at få hende steriliseret inden hun skal til nyt hjem. Ved interesse send en email og fortæl om hvem du er og hvad du kan tilbyde af hjem til vores basset pige.

Oplysninger:
Racer: Basset hound
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;