Oprettet 22. juni 2022

Pomeranian, hund, 10 uger





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
8740 Brædstrup



Annoncebeskrivelse

Meget smukke bamse vil finde sit blivende hjem. Amelie (billede 1) er black & tan pomeranian pige. Hun er den sødeste lille hvalp, fuld med energi og kærlighed.
Amelie er kun 600 gr og bliver ca 1,7-1,9 kg og 19-20 cm høj som voksen hund. Amelie koster 18.000 kr. Adele (billede 2). er også black & tan farve og meget nysgerrig,. legesyg og klog pige.
Hun er 750 gr og hendes forventede størrelse er ca 2-2,1 kg og 19-22 cm.
Adele koster også 18.000 kr. Boston (billede 3) er sort pomeranian dreng med stor personlighed. Han elsker at lege, sover på sofaen og meget rolig dreng. Hans forventede størrelse som voksen hund er 2,5 kg og 22 cm.
Boston koster 15.000 kr. Hvalpe gøer næsten aldrig og vandt til at sove alene om natten. De bor sammen med os og andre voksne hunde og katte i stuen,. luftes mange gange om dagen. De kommer fra meget smukke og pelsrig forældre. Forældre er testet for patella 0/0 og avlsgodkend hos DDH. De har rigtig gode gener med mange championer i blodet fra genkende opdrætter. De søde bamser er klar at flytte hjemmefra. Hvalpe har stamtavle, vaccination, chip, registreret i hunderegister,orm-loppe behandlet, købsaftalen og gavepakke medfører også. Hvis du er interesseret,. så du må kontakte mig på. telefon og kommer på besøg for at se de skønneste hvalpe. Jeg har en registreret kennel i DDH, godkendelse fra fødevarestyrelsen. Du er også velkommen at besøge min Facebook gruppe Vikingsstar.

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 10 uger
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;