Oprettet 18. juni 2022

Cavalier King Charles Spaniel, hvalpe, 6 uger , salgklar 06.07.2022





Placering
Placering
9300 Sæby



Annoncebeskrivelse

Jeg forventer at dette kuld udvikler sig til at blive gode familie hunde med et herligt temperament og super sind. Altså glade og udadvendte Cavalier. I mit opdræt lægger jeg vægt på temperament, sundhed, socialisering og eksteriør. Hvalpene vil inden de flytter hjemmefra blive socialiseret både i og udenfor hjemmet.
Hvalpene bliver sundhedstjekket af dyrlæge inden de fylder 8 uger. Her får de første vaccine og modtager en sundhedsbog og pas som følger dem resten af livet. De vil få 3 x ormekur.
Du får en hvalp med DKK-stambog, sundhedsbog, pas samt chippet og registeret ved Dansk Hunderegister. Hvalpefoder til den første tid. Bamse og tæppe der lugter af mor og søskende. Lidt forskellige plejeprodukter.
Begge forældre hunde har fine sundhedsresultater, de er hjertescannet og har dna status for EFS & CCS. De er ligeledes tjekket for patella, øjenlyst og MRI-scannet og er godkendt på det hele.
Ønsker du en velpræget hvalp med mod på tilværelsen fra et lille opdræt, hvor fokus på sundhed og socialisering er i højsæde, er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information.
email
www. bouetcavaliers. dk

Oplysninger:
Racer: Cavalier King Charles Spaniel
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 06.07.2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;