Oprettet 10. juni 2022

Leder du efter en ven for livet?

Race
Race
Engelsk Springer Spaniel
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Brun og hvid
Antal
Antal
9 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. december 2022
Placering
Placering
9500 Hobro
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Kom og mød din nye hvalp: en lille FT springer spaniel, med et stort potentiale og en imponerende stambog. Springer Spanielen er en umådelig kærlig og hengiven hund. Magen til lærenem og dejlig jagt og familie hund skal du lede længe efter. Vi lægger vægt på at Hvalpene er sunde og vel socialiserede så de får den bedste fremtid hos deres nye familie.

Hvalpen vil være aktiv, ofte i bevægelse og evigt glad. Den vil på én gang være en rolig og afbalanceret familie- og selskabshund og en energisk jagthund, der skal have afløb for sin trang til aktivitet. Springer Spanielen er trofast og hengiven i familien, venlig og egner sig godt til børnefamilien. Hvalpene bor i stuen og bliver præget af daglige lyde, de er bliver vant til at omgås andre hunde, katte og gårdens heste.
En springer spaniel kan sagtens gå sammen med andre dyr i familien. Du vil få en meget smuk hund, med en halvlang silkeblød pels, som er nem at holde, og som beskytter mod vejr og vind. Din nye hvalp vil give dig rig mulighed for at få motion og komme ud i naturen, og den er let at have med overalt.
Hvalpen kommer med en formidabel stamtavle ude mage her i Danmark. Far til hvalpen er ingen ringere en den højt præmierede hanhund, DK FTCh Gunschoice Duncan af Gunsmoor. Han blev 1. vinder og markprøve mester og Vinder af Kennel Hammerguns pokal til den bedste hanhund. Mor er Chaser Ashwood Amber, som stammer fra de mest vindende linjer i England. Morfar er Lisgarvagh Gold af Flora, dobbelt champion vinder, og hun har Engelske og internationale champions i alle stamtavlens led. Hvalpene arver det bedste fra forældre og bedsteforældrene, og træningen bliver lettere og sjovere og muligheden for succes bliver langt større med en god afstamning.

Din nye hvalp leveres med:
• Stambog Dansk Kennelklub
• Sundhedsbog og chipmærkning
• Ormekur
• 8 ugers vaccination
• Grundig socialisering
Kom og vælg netop din ven for livet, som alle i familien kan have glæde af.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Engelsk Springer Spaniel 8500 kr.

Engelsk Springer Spaniel

Hej med jer Jeg har 8 Engelsk Springer Spaniel, som søger et nyt hjem (d.14 september) - 5 af dem er trefarvet (3 hanner og 2 tæver) 1 tæve reserveret - De andre 3 er hvide og brune(1 han og ...

Alder 8 uger
7660 Bækmarksbro

Engelsk Springer Spaniel 6000 kr.

Engelsk Springer Spaniel

4 glade og tillidsfulde famile- og jagthund Moderen bruges mest som familie hund

Alder 8 uger
7900 Nykøbing

Engelsk Springer Spaniel 7500 kr.

Engelsk Springer Spaniel

Engelsk Springer Spaniel 5 hvalpe efter jagtglade forældre Klar til at flytte hjemmefra i uge 37

Alder
7900 Nykøbing