Oprettet 6. juni 2022

Boomer, hvalpe, 1 uge , salgklar 21. juli 2022





Race
Race
Boomer
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7430 Ikast



Annoncebeskrivelse

Vores kærlige og helt vidunderlige Mimmi fødte d. 26. maj 2022 4 lækre Boomer-basser. Mimmi er 3 år, og er en ægte boomer.
Faren Thor er 1 år og også en boomer.
Begge forældre er sunde og raske – og er til sundhedstjek og vaccine hvert år.
Begge. forældre er fuldstændig vidunderlige, har et roligt sind. Mimmi har endda sin daglige gang i vores privat institution, hvor hun elsker at blive nusset af alle børnene. 3 af hvalpene er allerede reserveret, men vi har stadig én lækker cremefarvet/hvis hanhund tilbage. Hvalpene vil inden afrejse være:
-Behandlet med ormekur to gange
-Sundhedstjekket.
-Chippet
-Vaccineret. Derudover vil der medfølge en hvalpepakke, hvor der vil være et tæppe der dufter af mor og søskende. Lidt legetøj, som de er vant til at lege med og mad til den første tid. Hvalpene bor i hjertet af huset og vil derfor være vant til forskellige lyde fra hverdagen. De vil blive nusset om af både børn og voksne. De vil blive udfordret på forskellige underlag, og hvér dag vil de blive luftet i haven. De vil desuden være påbegyndt renlighedstræning. Hvalpene vil være klar til afgang torsdag d. 21 juli 2022. Er du/I blive fristet til at høre mere om vores lækre hanhund, så tøv ikke med at kontakte os.
Det er vigtigt for os at finde den helt rette ejer, der vil elske at få en lækker guldklump med hjem. Pris: 16 000 kr.
Depositum 4000 kr. som selvfølgelig fratrækkes.

Oplysninger:
Racer: Boomer
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21. juli 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;