Oprettet 3. juni 2022

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 26.07.2022





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8900 Randers C



Annoncebeskrivelse

Dk´s bedste Labradoodles.
Vores labrador tæve Billie har fået hvalpe d. 31. maj. Vores hvalpe får den ultimativt bedst tænkelige start på livet. Mor er en lille, fiks, brun labrador med det bedst tænkelige, rolige og kærlige sind. Far er en ekstrem krøllet puddel på ca 45 cm høj og er ligeledes en tillidsfuld, kærlig og helt igennem fantastisk hund. Begge forældredyr er familiehunde og er velafbalancerede, kærlige, rolige, med et rimeligt ikke for højt aktivitetsniveau,. rolige, afbalancerede, børnevenlige, højintelligente, super gode vagthunde.
Sundhedsattest/bog, vaccine, chip, reg. i DHR, 3* ormekur. Du får en hvalpebox med foder og div. til den første tid og et tæppe der lugter af mor.
Hvalpene stammer fra sunde, raske forældredyr med stamtavle og sundhedstjekkede uden anmærkninger. F1 hvalpe -med disses helbredsfordele. Forventet vægt 15-20 kg. Sort-brune kaffefarver.
Hvalpene gennemgår biosensor og ESI programmerne fra 3-16 dag, som er den første grundlæggende træning terapi, brugs, handicap- og politihunde gennemgår. Forskning og erfaringen viser den tidlige stimulation, øger hundens intelligens markant og dermed gør hunden til en bedre, klogere, mere loyal og hyrdende ven. De sansetrænes sidenhen. Hvalpene vil derfor alle være rolige, velafbalancerede, trygge, velsocialiserede og vant til familielivet. De er kørevante, badevante, begyndende renlighedstrænet og velsocialiserede.
De opvokser i stueopdræt med vores to børn og hund af anden race.
For at komme i betragtning til en af vores hvalpe skal du kontakte mig på. telefon og fortælle, hvilken familie, hvalpen vil komme til at vokse op i og hvad du/ I kan tilbyde den.
Pris: 23.000. Dep. ved reservation 4000, som fratrækkes hvalpens pris. Beløbet tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Ved 1. besøg d. 21-22/6 betales 10.000. Restbeløbet betales ved afhentning. Vi vælger suverænt ml familierne.
24/7 support den første tid og vi står bi med råd, vejledning og education til nye hundeejere - hele hvalpens levetid.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 26.07.2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;