Oprettet 29. maj 2022

Labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 25.7





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
5892 Gudbjerg Sydfyn



Annoncebeskrivelse

Vores elskede Hilda-mor har lige fået 9 fantastiske labradoodle hvalpe. De er alle sorte, og man kan allerede nu se små fine krøller i pelsen. Der er 4 tæver og 5 hanner.
De kommer til at vokse op i stueopdræt, med liv og glade dage. De vil blive socialiseret fra dag 1, og vil hver dag være i hænder af både de børn og voksne som de bor sammen med. Det er Hildas 2. kuld, og vi ved derfor hvad det indebærer at have hvalpe i huset. De vil blive vænnet til eksempelvis børn, musik, maskiner, støvsugere og andre hunde og dyr, som f. eks heste og høns, og der er stort set altid nogen hjemme her i huset, så de vil få masser af kærlighed, kys og leg.
Hilda er 3 år, hun er brun-sort i pelsen og hun er en meget kærlig og opmærksom hund. Hun elsker opmærksomhed og kærlighed, og er meget opmærksom på menneskers følelser, og er der på pletten hvis nogen har brug for trøst. Hvalpenes far, Halvor, er 2 år, og ligeledes en meget kærlig og god familiehund, i et hjem med intet mindre en 6 børn. Han fælder ikke, og er meget krøllet, som det ses på billedet, og blandingen af disse forældre giver gode muligheder for en allergivenlig hund. Halvor er F2 labradoodle, og Hilda er F1. Hilda er forud for drægtigheden undersøgt for samtlige sygdomme, og er sund og rask på alle punkter.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 25.7

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;