Oprettet 28. maj 2022

Dværg puddel, hund, 12 mdr.





Race
Race
Puddel
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Vi står i den meget triste situation, at vi desværre er nød til at finde et nyt hjem til vores dejlige dværgpuddel Joey.
Han er født af vores egen tæve og er opvokset her hos os. Hans mor er over en længere priode begyndt, at blive mere og mere aggressiv i sin adfærd over for ham, og derfor finder vi det bedst for ham, at han får en ny familie. Han er fra April 2021 og er blevet kastreret. Han er helt igennem en skøn hund. Sjov, sød, nysgerrig, fræk, og en rigtig puttetrold. Han elsker at gå lange ture, og vil gerne opleve nye ting. Han er en meget aktiv og livsglad hund. Han nyder også at ligge på sofaen, og meget gerne tæt, helst oppe på skødet af en. Han er renlig og giver selv tegn, når han skal ud.
Han har været vant til at der altid er nogen hjemme, men har flere gange været alene i op til 6 timer, uden problemer. Han er ikke god til at gå pænt i snor endnu. Han trækker og vil gerne bare afsted og ud at opleve verden. Men med god tålmodighed, kan det trænes. Han elsker at jagte fugle i haven, og fungere rigtig fint som vagthund, da han gerne gør, når han kan høre der kommer fremmede. Ellers kan han med alle hunde og mennesker. Han er den perfekte familiehund, og bliver helt sikkert din nye bedste ven for livet. Vi søger den helt rigtige familie til ham. Vi forestiller os en aktiv familie, der før har haft hund, gerne ude på landet, eller med en god have. En familie der kan skabe tryghed og omsorg, med hjertet på det rette sted, og som vil give ham det hundeliv han fortjener. Da det en meget svær og trist situation vi står i, beder vi kun om seriøse henvendelser. Skriv lidt om jer selv, og så håber vi på at finde et match. KONTAKT på mail eller sms. email
mobil. telefon Oplysninger:
Racer: Dværg puddel
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;