Oprettet 27. maj 2022

Bichon Havanais, hvalpe, 3 uger , salgklar 3/7





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4070 Kirke Hyllinge



Annoncebeskrivelse

Bichon Havanais hvalpe . Vores skønne Diva har født 6 vidunderlige hvalpe d. 8/5.
3 piger og 3 drenge.
Salgsklar d. 3/7
Det er 6 virkeligt søde hvalpe, som allerede udviser gåpåmod og virker nysgerrige på verden. Lilly: lyserødt og senere rødt halsbånd, tæve, sort.
Vini: sort og hvid, tæve.
Monty: blåt halsbånd, han, sort med hvidt på hage, bryst og mave.
Pelle: orange halsbånd, han, sort.
Maximin: han, sort med brune aftegninger i ansigt, på ben og mave.
Viola: brun og hvid. Tæve. Hvalpene vokser op i vores stue sammen med deres mor, Diva, og deres far, Lui, som begge er af racen Bichon Havanais. De er begge skønne familiehunde med dejligt sind. De er uden stamtavle.
Hvalpene vil blive kærligt socialiseret inde og ude i en familie med mor og far og to børn på 11 og 12. De vil blive vænnet til alle mulige lyde og have trænet renlighed, kørsel med bil m. m.
Hvalpene er i hænder mange gange dagligt, og de får masser af kærlighed.
Når hvalpene rejser, er de chippet, vaccineret, dyrlæge-kontrolleret og har fået ormekur. Det betyder meget for os, at vores hvalpe kommer ud til hjem, hvor de vil få det godt, og hvor køber har sat sig ind i racen og livet med hund. Vi ønsker at godkende modtagerfamilien, og vi tillader os at tage et depositum på 3000 kr., hvis man herefter vil reservere en hvalp. (Som selvfølgelig fratrækkes købsprisen). Vi vil gerne tilbyde pasning af Divas og Luis hvalpe, når I skal på ferie eller andet. (såfremt vi ikke selv har planer). Kontakt mig gerne for flere billeder på sms, her på DBA eller ring på telefon, hvor vi også kan aftale dag og tid til besøg.

Oplysninger:
Racer: Bichon Havanais
Alder: 3 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 3/7

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;