Oprettet 27. maj 2022

Old Engelsk bulldog, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
6780 Skærbæk



Annoncebeskrivelse

Det er med stor sorg at vi desværre må finde et nyt hjem til vores dejlige dreng ( omstændighederne kan fortælles privat). Han er født d 22 Oktober 2021 Så han er lige blevet 7 måneder nu her.
Han vejer 33 kg. Han er ren Old engelsk bulldog. Han er sund og rask og har været til alle dyrlæge tjek som han skal.
Han er chippet og vaccineret. Her hjemme bor han sammen med mig, min kone og vores 4 børn i alderen 12,10,4 og 2 år samt vores 2 katte .
Han kan også med andre hunde. Han er jordens dejligste hund som elsker at tosse rundt både inde og ude i vores have. Nogle gange glemmer han bare selv hvor stor han er men han er god til at hører efter når der bliver sagt fra både fra os voksne og vores børn .
Men han er selvfølgelig stadig hvalp og det skal man huske på . Han er meget aktiv så en tur i hundeskoven eller bare ud og gå er det bedste han ved. Han er renlig og går selv til døren når han skal ud. Han kan være alene hjemme og vant til at kører bil. Alle hans ting som mad og vandskål samt et stort bur medfølge. Hvis han har fanget jeres opmærksomhed så skriv endelig lidt om jer og hvad i kan tilbyde ham.

Oplysninger:
Racer: Old Engelsk bulldog
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;