Oprettet 25. maj 2022

Allergivenlige Poo-Ton (puddel/Coton de Tulear), hvalpe, 12 uger , salgklar 18.05.2022





Placering
Placering
8541 Skødstrup



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige familiehund har fået søde allergivenlige hvalpe med lækker, blød og fældefri pels. Der er 1 han (billede 1-3) og 1 tæve (billede 4-6) tilbage, som søger et kærligt hjem.
Moren er Lhasa doodle (puddel/lhasa apso) - en rigtig selskabshund, som er kærlig og elsker at både putte og lege. Hun har været/er en fantastisk mor for hvalpene. Faren er Coton de Tulear (bomuldshund) - en mild og loyal hund, som ejes af vores nærmeste familie, og som har været på besøg flere gange om ugen siden hvalpenes fødsel. Moren vejer 5,3 kg og faren 7,5 kg - begge er ca. 30 cm, har klippepels og er sunde og raske. De sidste to billeder er af forældrene. Han hvalpen forventes ikke at blive større end forældrene, mens tæven formentligt vil blive lidt højere, da hun har lange flotte ben.
Hvalpene er vokset op i vores stue med børn i alderen 5 år og 10 år og er derfor vant til både børn, gæster og høje lyde. De har også vant til at køre både korte og længere ture i bil.
De har fået masser af kærlighed, opmærksomhed, socialisering og er langt med renlighedstræning. Begge hvalpe har et rigtig godt sind, elsker at lege ude i haven og er meget glade, kælen, nysgerrige og kontaktsøgende.
Hvalpene er chippet, 2 x vaccineret, sundhedstjekket og har fået 3 x ormekur.
Sundhedsbog, registrering i DK hunderegister, foder til den første tid og duft af moren + søskende medfølger.
Sms eller ring gerne for mere info eller for at aftale tid til at se hvalpene.

Oplysninger:
Racer: Allergivenlige Poo-Ton (puddel/Coton de Tulear)
Alder: 12 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 18.05.2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;