Oprettet 25. maj 2022

Fransk Bulldog, hund, 12 mdr. , salgklar Salgsklar nu





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
9240 Nibe



Annoncebeskrivelse

Kan du tilbyde stabilitet og kærlighed i uendelige mængder? Så læs endelig videre… . Denne skønne dreng søger sit sidste FOREVIGT HJEM!! Et hjem, hvor man aldrig bliver en kastebold , når nyhedens interesse har lagt sig - dette er simpelthen NO GO!!!
Et hjem der har masser af tid , tålmodighed, og kærlighed, og hvor man tager ansvar for det dyr man har anskaffet sig!!
Lækkermåsen her er født 6/11-2020. Han er farven blå/brindle. Han er uden stamtavle, og begge forældre er undersøgt , røntgenfotograferet og godkendt til avl.
Han er den sødeste, lydige, og nemme dreng man overhovedet kan få, og han kan være alene hjemme uden problemer. Han har aldrig ødelagt noget. Han kommer fint ud af det med andre hunde, tæver som hanner, dog er katte et jagtbytte. Da det desværre er 3. gang at han skal skifte hjem i hans korte liv, er der fuld fokus på hvad HAN har brug for, og det indskrænker altså rette hjem gevaldigt - FORDI. han er det allervigtigste , og vi er kræsne overfor , hvor han skal hen! Det SKAL bare være det helt rette match! Én/nogen som VIRKELIG VIL HAM!!
Det allerbedste ville måske være en enlig kvinde, da han har lidt udfordringer når det kommer til mænd! Han bliver nemt utryg overfor mænd, så man skal besidde tålmodighed og indstillingen til at arbejde videre med dette ‘problem’ og ikke bare kaste håndklædet i ringen. Børn er han omgængelig med. En pensionist ville også være ideelt. Én som har masser af tid , omsorg og kærlighed til sin bedste ven for livet - for han vil give dig ubegrænset retur! ?? . Hans kommende hjem skal være indstillet på, at der ønskes fremtidig kontakt… Så vi ved hvordan det går ham! ??. Hvis du har læst med så langt, så kontakt gerne (opdrætteren) Tina, på telefonnummer + telefon .
Han kan ses i 9240 Farstrup (Nordjylland)
Jeg har indrykket annoncen for hende herinde, da hun ikke selv har en bruger på DBA. KUN TELEFONISK HENVENDELSE!!!! .

Oplysninger:
Racer: Fransk Bulldog
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Salgsklar nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;