Oprettet 24. maj 2022

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
hvid/grå/beige
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. maj 2022
Placering
Placering
2635 Ishøj
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Det er med sorg i hjertet, at jeg hér annoncerer, hvad der muligvis er verdens sødeste, bedste, smukkeste og dejligste lille Husky pige,
Og dette udelukkende pga sygdom i familien.
Jeg overtog Nova fra hendes første familie efter opdræt i november 2021. De havde haft hende ca. 1 år. Der havde hun boet med en anden hund, samt et spædbarn der var blevet omkring 1 år, da jeg hentede hende.
Nova er virkelig en hundepige, der vader direkte ind i hjertet på alle. Ikke mindst er hun så smuk af udseende, at nærmest alle vi møder, må kommentere det.
Men hun er mindst, lige så smuk af sind, hvilket gør at ingen der oplever hende kan lade være med, at elske hende.
Nova er en "stille" hund. Hun gør ikke, afgiver højest et vuf i ny og næ. Men hun snakker til dig på den syngende facon, som jo er Husky racens charme.

Hun er en hund, der er aktiv, som har brug for, at kunne ”brænde energi af”, hvilket betyder man skal kunne komme op i tempo.
Hun skal have mulighed for, at boltre sig i natur og hun er en inkarneret strandhund.
Hun er vant til gennemsnitlig 3 timers motion om dagen og det ønsker jeg ny ejer som minimum kan tilbyde.
Jeg har indtil nu, aldrig oplevet nogen former for aggressiv adfærd fra Nova. Hvis vi møder hunde på vores vej, der udviser aggressiv adfærd. Plejer hun at møde dem med rolig interesse, giver dem måske en ekstra chance, hvorefter hun går videre og lader dem passe sig selv. Hun er aldrig begyndt, at gø tilbage, selvom en hund gør udfald mod hende.
Hun har en nysgerrig interesse overfor mennesker hun møder på sin vej og da vi bor ved siden af en skole møder vi mange børn, der gerne vil kæle. Dette har hun det helt fint med.
Hun har ingen problemer med, at køre bus og bil. Dog har hun kun prøvet, at sidde på bagsædet, da jeg ikke selv har bil og derfor intet transport bur.
Der er ingen problemer i forhold til, at være alene hjemme. Det er dog ikke noget hun har været ofte, da jeg går hjemme og jeg ønsker heller ikke det er noget hun skal. I hvert fald ikke hvis der ikke er en anden hund i hjemmet til selskab.
Nova er i tydelig kontakt med sin indre ”naturhund”. Men hvad der overraskede mig var i hvor stor grad, hun også var en kærlig hyggehund. Hun elsker, at blive kælet og nusset og giver selv igen med masser af kærlige slik. Hun vil gerne ligge med i sofa og seng for at hygge.
Det vil jeg gerne have, der også er plads til i hendes nye familie. Fordi det kærlige er så stor en del af hendes personlighed.
Jeg kunne ønske ny ejer personligt har haft spidshunde før og Nova drømmer om, at der er en anden sød, glad, social, livlig og motionsglad hund i hendes kommende hjem.

Hun er noget af det mest elskelige, man kan forestille sig. Alt i alt en formidabel perle af en hund, og umådeligt heldige er den familie, der får lov til at have hende som en del af deres liv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;