Oprettet 23. maj 2022

Schæfer, hund, 2 år





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

Gaja søger nyt hjem.
Færdigtilberedt hund, kan være alene hjemme, med i bil, stueren, kommer når man kalder er trænet i at trække vogn/cykel og kan basale kommandoer
Ville være en fantastisk familiehund til en aktiv familie der søger deres nye familiemedlem. Gaja er en super fin tæve på 2,5 år, hun er en blanding af belgisk hyrdehund malinois og østtysk schæfer, det vil sige ingen hofte og led problemer senere forældre er HD og AD fri, hun er sund og rask og i god form. hun har en super god mentalitet, og ville være super god til nogen der kunne tænke sig at gå til hundetræning.
hun er helt igennem dejlig og nem at have med at gøre. hun kan med andre dyr, hunde og børn, hun er meget. velsocialiseret. Kan være alene hjemme og nyder at være med i bil. hun kan en række basale kommandoer og er trænet i at køre hundevogn, her ville man også kunne bruge hende som trækhund til en cykel fx til arbejde. hun er (næsten) af eget opdræt, det er mig der har faren, han er den røde der kan ses på nogle af billederne, begge forældre på sidste billede. jeg hjælper familiemedlem med at sælge hende da han har fået nyt job og arbejder for meget til at man kan have en hund på samme tid. Indtil hun får finder sit nye hjem bor hun hos mig. skriv gerne for mere info og skriv gerne lidt om jer selv og hvad i kan tilbyde Gaja. Mvh Fillip.

Racer: Schæfer
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;