Oprettet 22. maj 2022

Rhodesian Ridgeback, hvalpe, 4 uger , salgklar 18. Juli 2022





Race
Race
Rhodesian ridgeback
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
4295 Stenlille



Annoncebeskrivelse

9 skønne Rhodesian Ridgeback hvalpe er klar til at finde deres nye familier efter en tryg opvækst hos mor Kaya og far Ledger of Iron Rhodesian (Sidste Billede).
Uden stamtavle, køkkenopdræt. Far har stamtavle, mor har ikke - begge vores egne, som kan ses ved besøg.
6 tæver og 3 hanner.
Alle hvalpene lever inde hos os og er en del af familien sammen med vores børn, andre hunde og katte. Når de er store nok til det, luftes de flere gange dagligt hvor de socialseres med de voksne hunde, kattene, familien og præges i rolige og kærlige omgivelser.
De er vant til den daglige trummerum i familielivet, støvsuger, børnelarm osv.
Vi vægter at opfostre harmoniske hvalpe med sund prægning fra mor, far og vores andre Ridgebacks samt at de lever side om side med os som familie. Vi forbeholder os retten til at guide i forholdet til valg af hvalp afhængig af forskelle i sind og nye ejers behov og ønsker, for at sikre bedst mulige match og en god begyndelse.
Vi forbeholder os ligeledes retten til at vælge til og fra iblandt potentielle købere.
Hvalpene er ved overtagelse sundhedstjekket ved Dyrlæge, chippet, vaccineret og fulgt med loppe- og ormekur. Der medfølger foderplan og hvalpefoder til periodisk overgang til eget foder, skulle man ønske at skifte.
Der vil blive skrevet kontrakt ved valg af hvalp, hvor også reservationsgebyr på 3000kr vil opkræves, som ikke er refunderbart. Beløbet vil modregnes den endelige købspris. Karakteristisk for racen er at de er loyale, kærlige, trofaste, utroligt intelligente, modige, selvstændige og vagtsomme. Den har et roligt, blidt væsen og gør sjældent. Racen er tolerant, følsom og elsker selskab.
Ridgebacks har en helt særlig tilknytning til sin ejer og familie og er en fantastisk børnefamiliehund. Det er et venskab for livet.
Rhodesian ridgeback er en yderst ren hund med meget lidt lugt og fælder meget lidt.
En gang Ridgeback - Altid Ridgeback!
Ring/SMS for yderligere information og aftale om besøg.
Kun seriøse henvendelser, tak!

Oplysninger:
Racer: Rhodesian Ridgeback
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 18. Juli 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;