Oprettet 21. maj 2022

Bomulds blanding, hvalpe, 1 uge , salgklar 12/7-2022





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7430 Ikast



Annoncebeskrivelse

Vores fantastiske Alba har fået 5 skønne, smukke uldtotter d 17/5, 2 piger( vi beholder selv en og 1 er solgt) og 3 drenge.
Drengene har de smukkeste champagne/brune aftegninger. 1. Hvalp: mange aftegninger og den største basse i kuldet
2. Hvalp: flotteste aftegninger som 3 pletter på ryggen og hovedet
3. Hvalp: den hvideste, men med aftegninger på bla halen. De kan alle 3 stadig ændre/få flere aftegninger. Alba er halv cavalier King charles og halv coton de tulear (cavaton) hun vejer 6 kg
Far er ren hvid coton de tulear på 6 kg.
Begge forældre er sunde og raske og har et fantastisk temperament, er rolige, legesyge og allergivenlige. Hvalpene får den bedste start på livet og vokser op midt i stuen med alle hverdagens lyde, vores børn, støvsugerens lyde, kommer ud i haven, bliver socialiseret og kommer med på køretur og vil få masser af kærlighed og små kys. I vil kunne komme og besøge hvalpene og os, når hvalpene er 3 uger.
Hvalpene vil være klar til nye eventyr i jeres familie, fra d. 12/7. Og ved reservation af hvalp betales 2500kr i depositum, som ikke refunderes ved fortrydelse. Derudover, vil i hver uge få billeder og video med jeres hvalp, så i kan følge med i udviklingen. I vil selvfølgelig også være velkomne på besøg, så i kan lære jeres lille nye familiemedlem at kende og omvendt inden i får jeres lille guldklump med hjem. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet og fået 1. Vaccination. Der medfølger en lille rejse”kuffert” med tæppe der dufter af mor og søskende, mad til den første tid og lidt legetøj.

Oplysninger:
Racer: Bomulds blanding
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 12/7-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;