Oprettet 8. maj 2022

Japansk Spids





Race
Race
Japansk Spids
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. maj 2022
Placering
Placering
4000 Roskilde
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Milo, vores elskede Milo.

Grundet en masse personlige årsager og livsændringer er vi desværre nødt til at give slip på vores elskede hund, Milo, så kan han få et dejligt og fantastisk hundeliv, som vi desværre ikke har muligheden for at give ham længere.

Milo er en fantastisk og meget loyal hund, dog kommer han med en del i bagagen og søger derfor et hjem med stor forstand på hunde og gerne mishandlede hunde. Han har iøvrigt brug for intensiv træning på forskellige områder.

Vi købte milo da han var 18 uger gammel. Ret spontant, fordi han kom fra mishandling i Bulgarien og hjem hos en familie der absolut ikke gad ham. Hans pels var ødelagt og han fik ikke den rigtige kost, havde ej heller noget legetøj.

Milo er idag en kærlig og putte glad hund, men da jeg stort set har været hjemmegående/på barsel al den tid vi har haft ham, har han desværre vendt sig meget til dette. Han kan godt være alene hjemme, men gør meget, ligeledes når der kommer gæster (dog kun i få minutter).

Grundet mishandling og højst sandsynligt indavl i Bulgarien, har han hoftedysplasi på begge hofter. Han fik sidste år opereret den ene side og har det godt nu, uden smerter, men der er ingen garanti for at den anden side ikke skal opereres en dag, og dette kan være en dyr operation.

Milo har ikke meget tillid til andre end hans tætteste og det er derfor, på nuværende tidspunkt, en stor udfordring at få ham til dyrlægen, da han napper ud og er bange. Derfor er det vigtigt at han kommer ud til nogle der har tiden og lysten til at træne med ham på dette område, så han igen kan opbygge den tillid.

Milo kan både omgås med børn og katte, men et hjem uden mindre børn foretrækkes.

Vi elsker Milo utroligt højt og håber og tror på at der findes en familie derude, der ønsker en sød, loyal, kærlig, sjov og helt igennem fantastisk hund, på trods af de udfordringer han kommer med.

Vi ønsker IKKE at modtage penge for ham, blot et dejligt hjem.

Har du/i yderligere spørgsmål omkring ham, er i velkommen til at skrive.

KUN SERIØSE HENVENDELSER!

- Han er IKKE kastreret.
- Blanding af japansk spidshund/pomeranian

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;