Oprettet 3. maj 2022

Coton de tulear , hvalpe, 8 uger , salgklar 14. Juni 2022





Placering
Placering
8751 Gedved



Annoncebeskrivelse

Tre coton de tulear hanhunde registreret med stamtavle, født den 19. april, leveres med sunhedstjek, ormekur, vaccination og chip.
Hvalpene vokser op som en del af vores familie, og kommer til at omgåes med vores venner og børn i alderen 5-11år. Hvalpene har været i vores hænder siden fødslen.
Der er mulighed for at besøge din hvalp, inden den flytter hjem til dig, samt at følge den på Facebook under siden 'Unikas hvalpe'.
Der medfølger stor hvalpepakke: tæppe og bamse, som lugter af mor, sele &snor, bogen om Coton de tulear,. Oster minitrimmer,. kronhjothorn, potevoks, tandbørste og tandpasta, hvalpepakke fra Cotonshoppen,. som bl. a. indeholder tægefjerne samt foder til den første tid. Inden Hvalpene flytter hjem til dig, har de oplevet:
Daglig pelspleje og tandbørstning, fået fjernet hår mellem trædepuderne, har fået hår fjernet fra øregangen, har været i bad,har gået i snor og har krydset en trafikeret vej, har mødt Husholdningsmaskiner samt havemaskiner, har kørt i bil, har mødt dyrlægen,. og har oplevet Vejarbejde. Racen er også kendt som en bomuldshund, der er allergivenlig. Racen har ingen underpels, og fælder derfor ikke mere end dig. Der skal påregner tid til pelspleje og racen egner sig ikke til at være alene hjemme I længere tid.

Oplysninger:
Racer: Coton de tulear
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14. Juni 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;