Oprettet 30. april 2022

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
Sort med hvid hage, bryst og sokker
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. maj 2022
Placering
Placering
8250 Egå
Mor
Mor
Puddel
Far
Far
Coton de Tulear - Bomuldshund
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Allergivenlige Poo-Ton (puddel/Coton de Tulear) hvalpe
Vores dejlige familiehund har fået allergivenlige hvalpe med lækker, blød og fældefri pels. Der er 1 tæve og 1 han tilbage, som er klar til at flytte til deres nye hjem. På billederne er hannen den lille og tæven den med mest hvidt på brystet (hvalp i midten på det første billede er solgt).
Moren er Lhasa doodle (puddel/lhasa apso) - en rigtig selskabshund, som er kærlig og elsker at både putte og lege. Hun har været/er en fantastisk mor for hvalpene. Faren er Coton de Tulear (bomuldshund) - en mild og loyal hund, som ejes af vores nærmeste familie, og som har været på besøg flere gange om ugen siden hvalpenes fødsel. Moren vejer 5,3 kg og faren 7,5 kg - begge er ca. 30 cm, har klippepels og er sunde og raske. De sidste billeder er af forældrene.
Hvalpene er vokset op i vores stue med børn i alderen 5 år og 10 år og er derfor vant til både børn, gæster og høje lyde. De har også flere gange været ude at køre både korte og lidt længere ture i bil.
De har fået masser af kærlighed, opmærksomhed, socialisering og er rigtig godt i gang med renlighedstræning. Begge hvalpe har et rigtig godt sind, elsker at lege ude i haven og er meget glade, kælen, nysgerrige og kontaktsøgende.
Hvalpene er chippet, vaccineret, sundhedstjekket og har fået 3 x ormekur (se opslag d. 22.04.2022 på registrering i DK hunderegister, foder til den første tid og duft af moren medfølger.
Sms eller ring gerne for mere info eller for at aftale tid til at se hvalpene - dog ønskes kun seriøse henvendelser.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;