Oprettet 29. april 2022

Cane Corso Italiano, hvalpe, 10 uger , salgklar 30-05-2022





Race
Race
Cane Corso italiano
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
3230 Græsted



Annoncebeskrivelse

Vi er stolte af at kunne tilbyde utroligt flotte hvalpe fra vores første kuld af ren ægte Cane Corso Italiano. Begge forældre har afsindig stærk blodlinje og flot stamtræ. Vi bruger begge forældre som familiehunde. De fungerer også rigtigt godt som vagthunde.
Mor ( Fortuna ) er af farven Formentino Blue, hendes far Chili er Champion 2019. Far (Vendetta Samurai) er ren blå, hans far er Champion 2020. Begge forældre har vi importeret særligt med avls potentiale. Forældrene har aldrig været offentligt udbudt. Mor er født 30-11-2019 og far er født 03-02-2021.
Det var ikke meningen vi skulle avle på dem endnu, men de elsker hinanden som par og så skete det til alt held helt af sig selv.
Vi har naturligvis stamtavle på begge forældre, MEN desværre har man hos dansk kennel klub en fantasi om at man ikke kan mental teste far, da han har kopieret øre og hale, derfor vil man ikke lave stamtavle på vores hvalpe. Underligt nok så det ikke noget problem at mental teste hunde med kopieret øre og hale i andre EU lande.
En stamtavle er ganske enkelt bare et dokument der påviser stamtræ. Og når man har stambog-stamtavle på forældrene burde det være formaliteter at få stamtavle på hvalpene. Sådan er det i resten af verden, men åbenbart til vores skuffelse ikke tilfældet i Danmark. Det er frustrerende ikke at kunne tilbyde stamtavle på vores hvalpe når vi står med så afsindigt flotte forældre med stamtavle.
Hvalpene er født d. 21-03-2022. Vi forventer de er flytteklar når de er 10 uger gamle (30-05-2022)
Men det kan vi aftale nærmere hvad der passer jer bedst. Vi har 3 tæver og 6 hanner. Hvalpene vil være åbent for besøg fra interessede købere fra de er 6 uger. Vi forventer du har sat dig nøje ind i racen. Ikke mindst har kærlighed til hunde, men at du som køber har tid og penge til at give vores kære et godt og trygt hjem. Begge forældre har en skøn velafbalanceret og rolig psyke. Instagram Vendetta CaneCorso.

Oplysninger:
Racer: Cane Corso Italiano
Alder: 10 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30-05-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;