Oprettet 19. april 2022

Coton de Tulear - Bomuldshund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
1 hvid og 2 hvide med aftegninger
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. juni 2022
Placering
Placering
2680 Solrød Strand
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Mor: Chili
Race: Coton de Tulear
Født 14/8-2017
Farve: Hvid M/aftegn
Stamtavle i Den Danske Hundeforening (DDH)
Vægt Ca 6,2 kg.
27 cm høj over ryggen.

Chili er den skønneste hund. Hun har en fantastisk personlighed og et dejligt livligt sind og giver os så meget glæde, smil og kærlighed hver dag. Hun er lydig, trofast, dygtig, tillidsfuld og lærenem. Hun er enormt kærlig, elsker at putte og blive kælet. Hun er virkelig en kær lille hund, hun ”taler” med os og drejer hovedet når vi taler med hende. Hun er enormt nysgerrig og er vild med at lære nye ting.
Chili er social med andre hunde og er vant til børn.
Hun elsker at gå ture og hjemme i haven er hun er dronningen af terrassen.

Se billede 5 og 7. Hun er lækker blød.

Chili’s mor og far er begge hvide med aftegn, samt skønne og glade hunde - begge er også DDH hunde med flotte stamtavler.

Far: Bobby
Race: Coton de Tulear
Født 4/9-2019
Farve: Hvid
Stamtavle i Dansk Kennel Klub (DKK)
DKK præmiering og avlsgodkendt d 14/2-21 med højeste kvalitetspræmiering: Excellent
Øjenlyst 23/3-21: Fri uden anmærkninger.
Vægt Ca 6,2 kg.
26 cm høj over ryggen.

Beskrivelse af præmieringen:
EXCELLENT (fortrinlig) tildeles en hund, som kommer meget tæt på den ideelle standard for racen, som fremvises i fortrinlig kondition, har et harmonisk, velafbalanceret temperament og er af høj klasse. Hundens fremragende racemæssige egenskaber tillader, at ubetydelige fejl kan ignoreres. Hunden skal have tydeligt kønspræg.

Bobby er en fantastisk familie hund.
Bobby er den dejligste og blideste han med et herligt sind.
Hviler meget i sig selv. Er social med andre hunde.
Se billede 5 og 6. Han er super lækker blød.

Bobbys mor og far er begge hvide samt skønne og glade hunde - begge er også DKK hunde med flotte stamtavler.

Chili har født 4 skønne hvalpe den 15/4-22
Hvalpe til salg:
Han - Hvid
Han - med aftegninger på ører og et øje
Han - mange aftegninger

Hvalpene vil opvokse hos os i vores stue i Solrød Strand og er derfor vant til at være i en almindelig familie med mor, far og 2 drenge på 11 og 13 år, med lyde fra tv, radio, støvsuger, legekammerater osv. Vi vil også løbende afspille lyde fra fyrværkeri og torden for hvalpene. Desuden vil hvalpene have kørt bil mindst 3 gange. Hvalpene vil få masser af kærlighed og være vant til at blive nysset og kysset på af børn og voksne.

De vil være renlighedstrænet, samt øvet i bla. Pelspleje og soignering. Så det kan blive en hyggestund for dem at blive børstet osv.

Når hvalpen er klar til afrejse, har den fået 2 sundhedstjek hos dyrlægen, 3 gange ormekur, er vaccineret og chipmærket og du får sundhedsbog og hvalpepakke med, hvor der bl.a. vil være foder til den første tid, tæppe og div. legetøj.

Der ligger et stort ansvar for hos os, at sørge for at hvalpene kommer godt afsted og får et godt liv. Vi forbeholder os derfor retten til selv at bestemme ejer til hvalpen. For at blive taget i betragtning til en hvalp – bedes du sende mig en mail på [email protected] med lidt info om dig selv og den familie som hvalpen skal være en del af.

Vi kan fremvise flotte anetavler og stamtavler på både mor og far til hvalpen og på den måde kan du som køber af hvalpen, vide dig sikker i at du har en 100% ren Coton de Tulear. Der vil dog ikke være stamtavle på hvalpene, da mor og far har ikke har stamtavle i samme klub. Chili er ikke købt med henblik på avl og har derfor ikke været præmieudstillet som unghund.
I er velkommen til at komme og besøge os og hvalpene.
Der skal betales kr. 2.000,00 i depositum og 13.000,00 når hvalpen hentes. Depositum refunderes ikke, hvis køber springer fra.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Coton de Tulear - Bomuldshund 139. kr.

Coton de Tulear, hvalpe, 12 uger , salgklar 28.05.2022

DKK Stamtavle Coton de Tulear hvalp 12 uger. Pris 13.900 kr. Denne skønne han Coton hvalp søger nyt hjem. Hvalpen er registreret med stamtavle i Dansk Kennel Klub, er chippet, vaccineret, fået ormekur...

Alder 12 uger
2100 København Ø

Coton de Tulear - Bomuldshund 3.000. kr.

Bomuldshund, hund, 9 år

Kærlig lille familiehund søger nyt hjem. Molly på ni år er en rigtig skøn lille selskabshund! Hun elsker alle mennesker og især børn. Molly er en bomuldshund, hun vejer blot 4 kg og er ca. 25 cm i høj...

Alder 9 år
4000 Roskilde

Coton de Tulear - Bomuldshund 15500 kr.

Coton de Tulear - Bomuldshund

Fin lille tæve født den 18.maj 2022. Hun har ikke stamtavle idet mor ikke har. Dog har far stamtavle og er avlsgodkendt. Mors forældre har begge stamtavler. Hvalpen, som vi kalder Asti, trives godt. H...

Alder
2620 Albertslund